Italien

Der er 2 varer.

Monte del Fra er beliggende i Sommacampagna lidt syd for Garda-søen i vinområdet Custoza. Her skabes skønne hvide- og rose-vine, både med og uden bobler.Monte del Fra opkøbte i 1997 ejendommen Lena di Mezzo nær byen Fumane i Valpolicella Classico. Målet var at skabe top-Valpolicella og Amarone. Målet er nået!
Lige syd for Gardasøen, i byen Peschiera del Garda, ligger vingården Ottella. Vinområdet hedder her Lugana og kan som nabo-området Custoza, producere fantastisk let drikkelige vine.Ottella opkøbte i 2013 vingården Ripa della Volta i Valpolicella. Fra lavt udbytte på stejle terrasser høster de druerne til de to fantastiske vine de laver her: Ripasso og Amarone. 
 La Bioca i Serralunga d´Alba, producerede sin første årgang Barolo i 2012. Vinmager Bisso har erfaringer fra bl.a. Vietti og er af den gamle skole. Det er transparante vellagrede Nebbiolo-vine af høj klasse, der skabes.Ejer og vinmager Roberto er af den gamle skole. Derfor anvender han stadig historiske Chianti-druer som Cannaiolo og Mammolo. Han skaber solide vellagrede vine. Ærke-klassisk Chianti.

Underkategorier

 • Alto Adige
 • Piemonte
   Barolo, Barbaresco og Langhe Rosso fra øverste hylde. Winemaker Bisso er en sand mester i stor vin på Nebbiolo.
 • Sicilien
  Sicilien Vulkanøen gør det godt. Vinene herfra har været anderkendte i en del år efterhånden. Det sidste nye er vine fra Etna på den lokale druesort Nerello Mascalese. 
 • Veneto
  Veneto VinMonte del Fra er beliggende i Sommacampagna lidt syd for Garda-søen i vinområdet Custoza. Her skabes skønne hvide- og rose-vine, både med og uden bobler. Lige syd for Gardasøen, i byen Peschiera del Garda, ligger vingården Ottella. Vinområdet hedder her Lugana og kan som nabo-området Custoza, producere fantastisk let drikkelige vine.Monte del Fra opkøbte i 1997 ejendommen Lena di Mezzo nær byen Fumane i Valpolicella Classico. Målet var at skabe top-Valpolicella og Amarone. Målet er nået! Ottella opkøbte i 2013 vingården Ripa della Volta i Valpolicella. Fra lavt udbytte på stejle terrasser høster de druerne til de to fantastiske vine de laver her: Ripasso og Amarone. 
 • Toscana
 • Prosecco
  Vigna DogarinaVingården "Vigna Dogarina" ligger ved byen Treviso nord for Venedig. Gårdens vinmarker ligger langs floden Piave der løber fra Dolomitterne ned i lavlandet. Dolomitterne danner en nærmest malerisk ramme om vindyrkningen i området. Gården besidder i alt 80 hektar vinmarker og har i de senere år investeret store summer i et moderne vineri, så gården i dag fremstår som en af de mest moderne Prossecco producenter.