Epsilon Wines

Der er 1 vare.

Epsilon Wines
 
Vi skal tilbage til år 2000 for at finde første tilløb til Epsilon Wines. Det var den dag hvor Julie og Aaron Southern havde besluttet sig for at gøre det af med deres 90 år gamle Shiraz-vinstokke, fordi udbyttet var blevet for lavt. De blev standset af en bil med hvinende bremser, hvis chauffør var Jaysen Collins fra nystartede Massena Vineyards. Jaysen ville købe druerne fra de gamle stokke, og den var Julie og Aaron med på, – siden har der udviklet sig et stærkt venskab mellem de to Massena-drenge Jaysen og Dan, og Julie og Aaron.

Aaron og hans kone Julie havde dyrket vin siden 1994, men altid solgt deres druer til Fosters, eller Mildara Blass som de hed engang. Det blev der nu lavet om på.
Andet tilløb kom i 2004 da Julie og Aaron fik overtalt Dan og Jaysen til at hjælpe dem med at producere deres egen Shiraz. I første omgang mest for sjov, men da vinen fik gode anmeldelser både nationalt og internationalt fik de smag for mere. Årgang 2005 Shiraz blev belønnet med 94 point af Robert Parker og blev revet væk, – Epsilon Wines var en realitet!