Vin

Der er ingen varer

Underkategorier

 • Søg vin på land
  Søg vin på land Propperiet indkøber kun vin fra vinproducenter med passion og kærligehed for det de producerer. Vi importerer vin fra 10 forskellige lande med hver deres unikke smag og druesorter. Vi finder selv vinene, og besøger vores leverandør. Det giver os et godt indblik i produktionen, men også meget langvarige venskabelige forhold.    Vi importerer vine fra: Argentina Autralien Frankrig Italien Portugal Spanien Tyskland Ungarn Østrig New Zealand      
 • Søg vin på pris
  Propperiet´s udvalg af bobler Propperiet´s hvidvine til "hverdags-priser" Propperiet´s hvidvine i mellem-klassen  Propperiet´s hvidvine i luksus-klassenPropperiet´s udvalg af rosé-vine   Propperiet´s rødvine til "hverdags-priser"  Propperiet´s rødvine i mellem-klassen  Propperiet´s rødvine i luksus-klassen     Propperiet´s udvalg af dessertvine      
 • Kundernes top 10
          Top 10 - salg:   Hvad køber propperiets kunder ? Hvad er den fortrukne vin ? Her kan du se Propperiets TOP 10 over, hvad vi sælger mest af eller med andre ord....ANDRE KUNDERS FAVORITTER            Klik på de enkelte vine for at læse mere om dem.
 • Testvindere
  TESTVINDERE & andre titler... Er du til testvindere og max point hos vinanmelderne, så er du landet det helt rigtige sted. For vi har samlet alle vores Testvinder, Ugens fund, Godt køb, Kundernes favoritter, Vinanmeldernes favoritter osv. lige her:
 • Vinkælderen
  Vinkælderen Propperiet er eksperter i at finde gode flasker og i alle prisklasser. Her i vinkælderen fokuser vi på de lidt dyrere flasker, som ikke bare smager fantastisk men, som også giver dig en stor oplevelse. Som Mads Langer endgang sagde i Mads & Monopolet: "Man skal ikke være nærig med sig selv" ... og en gang imellem må man gerne give sig selv en stor oplevelse, tag en af de dyre flasker og bare nyde. Server flasken til rigtig god weekendmad - eller bare i sofaen på en skøn aften.  Gå på opdagelse mellem de lidt mere sjældne flasker og vælg en flaske, som vil give dig en oplevelse....
 • Smagekasser
  SMAGEKASSER Hvilken drue kan du bedst li´ ?Italiensk, Fransk eller Argentinsk ?? Pinoir, chardonnay eller ?? Hos Propperiet er vi eksperter i vin, og udvælger selv vores vin. Du kan blive din egen ekspert, og udvælge hvad du bedst kan li´ ved at smage forskellen på de forskellige vinhuse, men også smage den forskel der er fra de forskellige årgange, vejr-og jordforhold samt druesorter. Tag nu fx Schmitges to smagekasser:Kasse 1 - her har vi samlet forskellige årgange, hvor du kan smage forskellen på årgangeneKasse 2 - alle 3 flasker er samme årgang, men gæret på tre forskellige fade Kasserne er også ideelle til en god aften med vinsmagning med vennerne.
 • Økologisk & biodynamisk vin
  Økologisk & biodynamisk vinØkologi vinder frem indenfor vinproduktion som indenfor alle andre landbrug. For få år siden var det sådan, at de producenter der lagde om til økologisk drift, blev hånet og hængt ud som fanatiske hippier. De konventionelle vinbønder mente, at de anvendte sprøjtegifte var meget miljørigtige og milde i brug, så det kunne da ikke skade og samtidig var de uundværlige. Sådan er det ikke længere. I dag er det mere et spørgsmål om, om man vil have muligheden for at redde sine druer i tilfælde af uforudset sygdom, eller man går planken ud og lægger om. Der er sket en holdningsændring over en ret kort periode til stor glæde for os der elsker god vin, og som gerne vil købe økologi. For bare 20 år siden var det utroligt svært at finde god økologisk vin, – I dag er det utroligt nemt at finde god økologisk vin – og kvaliteten er i absolut verdensklasse.
 • Naturvin
  I en tid hvor stort set alle vinområder i denne verden har mulighed for at benytte moderne teknikker og kan producere friske og rent smagende vine til næsten ingen penge, så er der en undergrund der udfordrer og går i modsat retning. Flere og flere vender ryggen til teknologi og producerer vin efter "hands off" princippet - et princip hvor man skal manipulere så lidt som muligt med produktet og lade naturen gå sin gang, - et produkt der også kaldes naturvin. Og nej, de fylder ikke meget i det samlede billede endnu. Men i modsætning til mange andre, så tror vi at bølgen vil fortsætte. Herunder ser du hvorfor. Fantastiske vine, som du bør smage før du bortdømmer kategorien.
 • Halvflasker
  75 centiliter kan være en stor opgave hvis man en eftermiddag skal en tur i skoven og måske endda har bilen med. Til det formål er 37,5 centiliter langt mere fornuftigt. I øvrigt altid god at have liggende på køl hvis der skulle komme uventet besøg. 
 • Store flasker - Magnum & Jeroboam
  Magnum & Jeroboam KÆMPE STORE IMPONERENDE FLASKER....Magnum (1½ l.) og Jeroboam (3 l.) Festlige flasker til receptioner, fødselsdag m.m hvor de altid er grobund for stor opmærksomhed og samtaleemne.  Men du behøver da heller ikke give den væk - kan du bare ikke få nok af din yndlingsvin, så er magnum og jeroboam løsningen.    Vi sender gerne flaskerne, hvis du vil overraske en du holder af.
 • Bag in box
  Nogle af Propperiets bedste flasker er på lager som bag in box og de har flere fordele:  - Du sparer penge ved at købe 3 eller 5 liter ad gangen - De er nemme at transporter på fx sommerhuset eller camping - De går ikke i stykker - Ingen pant og returlevering Se her vores udvalg af bag in box..
 • Lagersalg
  L A G E R S A L G Et par gange om året rydder vi op, og vi skal have solgt ud af diverse årgange, og gjort plads til nye årgange og leverandører. Altså et rigtig lagersalg, hvor du sparer mellem 25-50% (sælges efter først til mølle-pricippet ... så længe lager haves). 
 • Spiritus
  Propperiet har et lille - men meget spetakulært udvalg af spiritus. Vi har både det lidt traditionelle - men det vi er mest stolte af er vores specialiteter som fx armagnac lavet på et lille charteau af kvasset fra vinproduktionen. Specialiteter, som får englene til at synge, og det fåes kun hos os.