Fragt

Vin tilbehør

Der er 9 varer.

Vinsmagning

Vin er kompleks i smagen - og smag er forskellig. At smage på vin er en læring hvor man skal kunne skelne forskellige dufte, at kunne smage og beskrive det man smager – skelne de forskellige smagsnuancer fra hinanden.
Man behøver ikke købe det dyreste vin hver gang man køber vin, og mange har deres favoritter til fredag aften bladt de lidt billigere vine – imens de i venners lag og til specielle lejligheder har andre favoritter.

Duftsæt:
Hvis du gerne vil bevæge din ind i vinenes verden, og vi lidt mere om hvad der gennem sig i flasken, så har Propperiet duftesæt, som kan lære dig at skelne mellem de duftnuancer, som bliver frigivet når vinen er i glasset og iltes.

Bog: Vin under lup
Her kommer du helt tæt på produktet vin. Her finder du beskrivelsen af, hvor mange valg der ligger bag hver eneste flaske vin, som produceres. Fra marken, over kælderen til vinen er tappet på flaske.
Samtidig udstyrer den dig med værktøjer til at lære vinsmagningens kunst. Både din baggrundsviden og din måde at smage et glas vin på skulle gerne ændre sig for altid efter at have læst "Vin under lup".
Dansk Biblioteks Center skriver blandt andet: "Bogen rummer et væld af oplysninger, som jeg ikke mindes at have set tilsvarende formidlet samlet i de mange vinbøger jeg har læst." og "En indbydende meget informativ og fint pædagogisk tilrettelagt vinbog."

Anmeldelse på Vinavisen.dk. Anmeldelse i Politiken.
 
Vinsmagninger:
Propperiet afholder vinsmagninger flere gange om året, hvor du kan deltage og smage på forskellige vine såvel dyre, som de mere billige. Her er der rig mulighed for at finde sin yndlings vin og blive meget klogere på vinens verden. 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold øje med facebook, hvis du gerne vil deltage i vores arrangementer.