Vin & Mad

Der er ingen varer

Underkategorier

  • Guide til vin og mad
    MINIGUIDE TIL VIN OG MAD Hvilken vin skal jeg vælge til ost ? Hvilken vin passer til vildt ? Kan man kun drikke hvidvin til fjerkræ ? Det er bestemt ikke lige meget hvilken vin du vælger – for vinen kan tage dine retter til nye højder ved at understøtte retten, eller vinen kan ødelægge retten ved at overdøve de forskellige smagsnuancer. I denne guide får du Propperiets anbefalinger af hvad du skal serverer til dine lækre retter. Guiden kan hjælpe dig i en bestemt retning alt efter hvad kød du har valgt, men vi kender ikke dit tilbehør og sauce, så derfor skal du arbejde ud fra følgende regel: Jo mere sødme i retten, jo mere sødme i vinen. Jo tættere, kraftigere og federe sauce, des kraftigere vin - og omvendt. Men saucen er jo som regel bestemt af kødet. Derfor tager vores guide udgangspunkt i kød-typen. Hvad skal du servere ?      
  • Fest
    Vin til fest, konfirmation & runde fødselsdage Hos Propperiet kan du med flere fordele få leveret vinen til din næste fest. • Du kan altid ringe til os og få råd og vejledning i forhold til den menu du har valgt – vi har vin til hele festen….• Vi har et stort udvalg af vin til under 100,-/flaske, som vinanmelderne har givet topkarakter• Vi kan leverer direkte til din adresse• Du kan returnerer det vin som ikke bliver åbnet Spørgsmålene kan være mange… hvor meget vin til buffet ?Hvor meget vin bør jeg købe ? – og hvad vin skal jeg vælge ? I denne lille vinberegner kan du hurtigt regne på, hvor meget du skal indkøbe totalt. Alternativt kan du altid ringe til os så hjælper vi dig.
  • Jul
    Juleaften er ganske særlig  Der er noget særligt over juleaften, og specielt maden bliver der kræset om, og sovsen bliver smagt til igen og igen - ligesom der kigges ind i ovnen til anden for den skal både have sprødt skind - men også være saftig. Der er mange ting at tænke på, men vi kan hjælpe dig med vinen, så du med sikkerhed ved at den passer til anden og ria a la manden.