2017 Motorosso, Colli Euganei, Veneto, Italien Se fuld størrelse

2017 Motorosso, Colli Euganei, Veneto, Italien

6 stjerner på Flaskehalsen.nu
"Smagsmæssigt er gashåndtaget i bund, og der er på samme tid en ukompliceret og ubekymret stil, der samtidig bider fra sig med en høj oktan fylde og masser af velsmag. Det er forrygende lækkert og stadig til en latterligt lav pris."

5 stjerner og titlen "Godt Køb" i Ekstra Bladet
Thomas Rydberg skriver: "Frugtig og imødekommende. Ikke den store kompleksitet men er saftig med masser af røde bær og krydderier i smagen. En vin man ikke bør tænke for meget over men som bare glider ned."

Historien fortæller, at en ung smuk kvinde i tidernes morgen forlangte af sin tilbeder, at han skulle male et bjerg rødt for at være berettiget til hendes hånd. Musikken på dansebaren var dog så høj, da hun sagde ”Monte rosso” til ham, at han hørte det som ”Moto rosso”. Derfor tog han hjem og malede sin scooter. Han kørte ud til den unge kvinde på den røde scooter og viste den stolt frem – men hun blev naturligvis skuffet, da det jo slet ikke var det hun havde bedt om. Da han så hendes skuffelse, tog han hende med på scooteren og de kørte til hans vingård, hvor han viste hende hans nye vin – en rødvin med et billede af hende kørende på en rød scooter. Hun kastede sig i armene på ham og de blev gift og levede lykkeligt i al tid efter…

Vinen er produceret på Merlot, Cabernet Sauvignon og Sangiovese og er som italienere gerne vil have den. Frugtrig, let drikkelig, charmerende, medium fyldig – en vin der passer perfekt til hverdagens pizza, lasagne og pasta udfordringer, og prisen er særdeles hverdagsvenlig. Server den gerne let afkølet, som en Beaujolais.

Alkohol: 12,5%

0756101300

DKK 71,20

Nedsat pris!

-20%

DKK 89,00

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2017 Motorosso, Colli Euganei, Veneto, Italien6 -30%
  • Type Rødvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2017
  • Wine name Motorosso
  • Country Italien
  • Grape Merlot, Cabernet Sauvignon, Sangiovese
  • Region Veneto

Kunder, der købte denne vare, købte også:

9 andre varer i samme kategori: