Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Fragt

Ottella

Der er 9 varer.

OTTELLA
Det er svært at undgå, at blive begejstret for de helt igennem velproducerede og charmerende vine fra Ottella. Vingården er beliggende ved byen Peschiera del Garda ved den sydligste del af Garda-søen. Vin-området hedder Lugana, og er især er kendt for sine forførende og friske hvidvine på Verdicchio, men her kan bestemt også produceres fremragende vin på røde druer.

Ottella´s Camposireso på Corvina, Merlot og Cabernet Sauvignon tøver vi ikke med at kalde: "En af de flotteste og mest komplekse Norditalienske rødvine vi nogensinde har smagt." Det er ikke hverken Valpolicella eller Amarone-stil der diskes op med her. Det smager næsten mere af Toscana end Veneto.

herning_folkeblad

"At selve Garda-området skulle få taget til at lette på mit vinglade hus, havde jeg aldrig ventet. Det skete forleden, da jeg smagte vine fra den for mig ukendte avler Ottella, som tilsyneladende besidder nogle enestående marker i den sydlige del af området og samtidig har en smag og en teknik, der er i særklasse. Et nærmere studie viser dog, at familien eksporterer til hele verden og er meget efterspurgt hos kendere. Jeg kan kun sige, at indtil dette øjeblik er de fløjet under min vinradar. Det sker ikke igen. Selv om de to anbefalede vine fra Ottellla koster lidt over 100 kroner flasken, er de alligevel fantastiske køb. Alle der har gode vine som hobby bør købe nogle flasker." Vinanmelder Anders Grøndahl i Herning Folkeblad, april 2015 

Læs mere om Ottella på vores blog