Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Massimago

Der er 8 varer.

MASSIMAGO
"Massimago and I are tightly holding our hands, step by step, sooner or later we shall arrive, but please do not hurry us, time in nature is slow and unstoppable." - bedre kan fænomenet Massimago ikke beskrives. Ordene er Camilla Rossi Chauvenet´s, ejer og daglig leder af det, som hun ikke selv kan lide at kalde et firma - men mere en mission.
 
Det lå overhovedet ikke i kortene, at Camilla Rossi Chauvenet skulle være vinbonde. Hun skulle naturligvis være advokat – ligesom hendes forældre. Skæbnen ville det bare anderledes. Camilla´s forældre drak ikke vin, men hendes møde med vin blev til en livslang passion. En passion som medførte lysten til selv at producere, selv at skabe.
 
Hun uddannede sig til Agronom på universitetet i Padova i 2003, og har siden suppleret denne uddannelse med et speciale i planteavl på universitetet i Madrid og en uddannelse som ønolog på universitetet i Montpellier. Hendes baggrund for at dyrke og producer vin skulle således være I orden. Hun kastede sig hovedkulds ud i projektet, da hendes mormor fraflyttede ejendommen "Massimago" i bakkerne over Mezzane di Sotto i Valpolicella. Her var vinmarker men ingen produktionslokaler, intet udstyr. Tingene udviklede sig stille og roligt, og i dag kan hun med stolthed se tilbage på tiden der er gået – for hun producerer forbandet god vin.
 
Camilla er et nysgerrigt og kreativt væsen, der søger det ultimative i alt hvad hun laver. Både i marken, i kælderen og rent markedsføringsmæssigt. Selvom hun er i gang med 8. årgang fra Massimago – så søger hun stadig perfektionen. Den lille detalje som kan gøre hendes vin endnu bedre. Det er ikke en fast nedskrevet opskrift der følges år efter år.
 
Hendes vin ”Profasio” er noget nær det mest perfekte vi nogensinde har smagt fra Valpolicella. Vinen er en Valpolicella Superiore produceret 50% af druer der har tørret i 30 dage, 50% af friske druer. Vinen har med andre ord Amarone noter, men er samtidig let og raffineret. Vinen er produceret på Corvina (65%), Corvinone (20%), Rondinella (15%) og Cabernet Sauvignon (5%) og har efter endt gæring hvilet 12 måneder på fransk eg.
 
 

Nyhedsbrev
Fragt
Facebook
Smileyordning

DETAIL

ENGROS

Vurderet 9.7 / 10 stjerner på baggrund af 60 anmeldelser på Trustpilot