Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Italien

Der er ingen varer

Monte_del_fraLena_di_Mezzo
Monte del Fra er beliggende i Sommacampagna lidt syd for Garda-søen i vinområdet Custoza. Her skabes skønne hvide- og rose-vine, både med og uden bobler.Monte del Fra opkøbte i 1997 ejendommen Lena di Mezzo nær byen Fumane i Valpolicella Classico. Målet var at skabe top-Valpolicella og Amarone. Målet er nået!
MassimagoOttella
Camilla Rossi Chauvenet overtog sin mormors ejendom i starten af årtusindeskiftet og kastede sig hovedkuls ud i, at producere vin i Valpolicella. Ejendommen er unik, og vinene ligeså. Få vine fra Valpolicella har samme elegance.Lige syd for Gardasøen, i byen Peschiera del Garda, ligger vingården Ottella. Vinområdet hedder her Lugana og kan som nabo-området Custoza, producere fantastisk let drikkelige vine.
 
 La Bioca i Serralunga d´Alba, producerede sin første årgang Barolo i 2012. Vinmager Bisso har erfaringer fra bl.a. Vietti og er af den gamle skole. Det er transparante vellagrede Nebbiolo-vine af høj klasse, der skabes.Tag jer i agt i Champagne! Området Franciacorta kommer stormende med mousserende vine af høj klasse. Mindre syrlige, en anelse mere frugt - charme på flaske. 
 donna_nera_montalcino cignozza_chianti
Ejer og vinmager Luca Brunelli skaber tætte og komplekse vine på Sangiovese Grosso. Hans Brunello kan leve meget, meget længe.  Ejer og vinmager Roberto er af den gamle skole. Derfor anvender han stadig historiske Chianti-druer som Cannaiolo og Mammolo. Han skaber solide vellagrede vine. Ærke-klassisk Chianti. 

Underkategorier

 • Alto Adige
 • Piemonte
   Barolo, Barbaresco og Langhe Rosso fra øverste hylde. Winemaker Bisso er en sand mester i stor vin på Nebbiolo.
 • Sicilien
  Sicilien Vulkanøen gør det godt. Vinene herfra har været anderkendte i en del år efterhånden. Det sidste nye er vine fra Etna på den lokale druesort Nerello Mascalese. 
 • Veneto
  Veneto Vin
 • Toscana
 • Franciacorta
  De første mousserende vine blev produceret i området i 1970 på vingården Berlucchi. Her opdagede man, at området ikke bare kunne imitere de store vine fra Champagne, men rent faktisk havde noget selvstændig karisma at byde ind med. Det opdagede andre producenter i området og derfor fulgte Ca´del Bosco og Bellvista snart efter med lignende produkter. Området fik egen DOCG status i 1995. Franciacorta-området er med sine blot 2300 hektar vinmarker og 14 millioner producerede flasker en meget lille spiller på markedet. Champagne-området dækker over 34.600 hektar og producerer årligt ca. 300 millioner flasker. Størrelsen på områderne er en af de ting der gør dem forskellige, noget andet er klimaet. Man har i Franciacorta langt bedre mulighed for at producere modne druer. Her er varmere, men oftest med kølige nætter, og derfor bevarer druerne deres syre – hvilket er ekstremt vigtigt i mousserende vin. Franciacorta har en mere frugtig og cremet smag (fersken og lime) end Champagne, hvor sidstnævnte ofte bevæger sig mod det dybe og komplekse (syltet citron og rugbrød). Læs mere om Franciacorta og Contadi Castaldi her

Nyhedsbrev
Fragt
Facebook
Smileyordning

DETAIL

ENGROS

Vurderet 9.6 / 10 stjerner på baggrund af 89 anmeldelser på Trustpilot