Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Fragt

Abbotts & Delaunay

Der er 12 varer.

Abbotts & Delaunay
 
Laurent Delaunay er en passioneret vinbonde, der efterhånden må kaldes lidt af en specialist i Languedoc vine. Han har så at sige vinproduktion i blodet. Han repræsenterer i dag femte generation af en burgundisk familie af producenter og negociants.
Vel vidende om Languedoc områdets enorme potentiale, erhvervede han Abbotts vingård i 2005. Vingården blev stiftet af australske Nerida Abbott i 1996 i Marseillette, i nærheden af Carcassonne i det sydvestlige Frankrig.
Nerida Abbott havde arbejdet med stor flid og perfektionisme gennem årene. Hendes oprindelse fornægtede sig ikke i vinenes stil. Her var masser af frugt og en god portion ny eg – som man ynder i Australien. Det har Laurent Delaunay lavet om på. Vinene er nu mere franske, end de er australske, men i respekt for Abbott´s stræben efter perfektion og hendes lidenskab for Languedoc, så valgte Laurent, der har samme filosofi, at navngive gården efter dem begge, så den i dag hedder: Abbotts & Delaunay .
 
Laurent Delaunay har på en måde tæmmet den vildskab som Nerida´s vine besad. Abbotts & Delaunay kan i dag tilbyde vinelskeren unikke smagsoplevelser der forener kompleksitet, balance og friskhed, smukt pakket i karakteristiske flasker. Laurent har studeret vinavl i Beaune, dernæst ønologi i Dijon, og senere en HD fra ESSEC business school. Han og hans kone Catherine , også ønolog, forelskede sig i Languedoc for 20 år siden. De stod blandt andet bag succes serien ”Les Jamelles”, en serie varietal vine som har stor-solgt i hele verden og været en øjen-åbner for mange i forhold til hvilke kvaliteter man kan producere i Languedoc området. Laurent har en resolut high-end tilgang til vinproduktion. Han er samvittighedsfuld og perfektionistisk.
 
Til de bedste vine arbejdes med små parceller af gamle vinstokke vokser i store højder i nogle af regionens fineste appellationer: Corbières, Minervois, Faugères og Limoux. Områderne byder på hvert deres specifikke mikroklima og jordbund, og det kræver års erfaring at opnå det bedste. De to herrer på Abbotts & Delaunay er på den måde nærmest en bank af erfaringer, og kan derfor tilbyde top kvalitet.
 
Prøv selv – du vil ikke blive skuffet.
 
Læs om årgang 2012 og 2013 hos Abbotts & Delaunay på bloggen vinunderlup.dk