Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Bordeaux

Der er 10 varer.

BORDEAUX
 

Laplagnotte BellevueBordeaux-området har uden tvivl nogle klimatiske betingelser og en geologi som kan gøre druerne og dermed vinene herfra unikke. Det er bare ikke altid, at forudsætninger og realiteter følges ad. Det er ikke kun i Bordeaux man kan finde ”vinøse” skuffelser, men specielt fordi priserne er blevet så vildt opskruede i de senere år så lægger man virkelig mærke til skuffelserne herfra.
 
Heldigvis findes der også folk i Bordeaux, som går mere op i kvalitet end i købmands-skab. Herunder finder du et pænt lille udvalg hvor vi mener du får valuta for pengene.
 

Underkategorier

  • Laplagnotte Bellevue
    Det er i selve hjertet af Saint Emilion området, mere præcist 3 kilometer nord-øst for byen Saint Emilion, at vi finder ejendommen Laplagnotte Bellevue. Og familien har såmænd også Saint Emilion i hjertet. Det både ses og smages. I dag er det Arnaud de Labarre, der driver ejendommen. Laplagnotte Bellevue blev købt af hans mor, Claude Labarre i 1990, på daværende tidspunkt var hun medejer af Cheval Blanc, men den andel er nu solgt fra og al fokus ligger på egne besiddelser. Claude og hendes mand Henry er dybt involverede i stort set alle arbejdsgange på slottet, men sønnen Arnaud overtog i 1996 vinproduktionen efter at have færdiggjort sin uddannelse som ønolog. Fra og med 2012 er ejendommen blevet certificeret økologisk. Alle husets vine tilbringer 1 år på egetræsfade, hvoraf en trediedel fornys hvert år. Markerne er beplantet med 70% Merlot og 30% Cabernet Franc. Traditionel Saint Emilion jordbund med sandet overflade og leret undergrund. 5,4 hektar anvendes til Plagnotte Bellevue, plantematerialet er gennemsnitligt 30 år og giver et årligt udbytte på ca 45 hl/ha. Huset producerer også en topvin fra tre specielt udvalgte parceller, der i alt omfatter 0,6 hektar. Vinen er opkaldt efter Claude´s fødenavn – Claude ”Fourcaud Laussac”. Vinstokkene er lidt ældre på disse parceller og udbyttet derfor lidt lavere. Til gengæld er vinen mere intens og bliver derfor også udsat for 18 måneders fadlagring på 100% nye fade. 80% Merlot og 20% Cabernet Franc.

Nyhedsbrev
Fragt
Facebook
Smileyordning

DETAIL

ENGROS

Vurderet 9.6 / 10 stjerner på baggrund af 99 anmeldelser på Trustpilot