Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Massena Vineyards

Der er 8 varer.

Massena Vineyards
 
Dan Standish & Jaysen Collins startede Massena Vineyards i begyndelsen af år 2000. Ønsket var fra starten at adskille sig fra mængden af Cabernet Sauvignon og Chardonnay udbydere. Her skulle arbejdes med særegne druesorter, som egnede sig til klimaet og jordbunden i Barossa. Dan & Jaysen har fra første færd haft et helt overordnet mål for øje: "Kvalitet". Denne opnås kun såfremt råmaterialet er i orden og derfor har de to fra starten ønsket kun at opkøbe druer fra vinstokke på minimum 40 år. Det er det tidspunkt hvor udbyttet falder til det, for vinbonden, urentable og hvor druernes kvalitet stiger proportionalt.
Massena BarrelsDan Standish er født og opvokset i Barossa. Hans forældre var vinbønder og han er derfor nærmest vokset op i en vinmark. Sideløbende med hans uddannelse til kemi ingeniør arbejdede han på Bethany Wines i Barossa. I 1999 fik han arbejde på Taylors Wines i Clare Valley, det var her han mødte Jaysen, og sluttede høsten 1999 med at arbejde for Torbreck Vintners i Barossa. Han skulle blot have været en hjælpende hånd under høsten, men opholdet endte med at han blev ansat som Winemaker. I det australske forår 1999 (amerikansk efterår) tog Dan til USA for at arbejde med vinproduktion under nordlige himmelstrøg og høste yderligere og anderledes erfaringer.
 
Jaysen Collins stammer også fra Barossa og læste på handelshøjskolen før han gjorde sin entre i vinverdenen som bogholder på St Hallett Wines i Barossa. I 1998 tog han på rundrejse i Amerika og Europa og fik faktisk arbejde på forskellige vingårde, men denne gang i kældrene. Da han kom tilbage til Australien havde han fået smag for denne del af vinens verden og fik job hos Taylors Wines i Clare Valley. I Maj 1999 blev Jaysen ansat som daglig leder af Turkey Flat Vineyards.
 
 

Nyhedsbrev
Fragt
Facebook
Smileyordning

DETAIL

ENGROS

Vurderet 9.6 / 10 stjerner på baggrund af 70 anmeldelser på Trustpilot