Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Epsilon Wines

Der er 1 vare.

Epsilon Wines
 
Epsilon Wines er blevet til ved hjælp af små tilløb over de senere år, og det er faktisk svært at tale om et egentligt år for firmaets grundlæggelse. Vi skal tilbage til år 2000 for at finde første tilløb. Det var den dag hvor Julie og Aaron Southern havde besluttet sig for at gøre det af med sine 90 år gamle Shiraz-vinstokke, fordi udbyttet var blevet for lavt. De blev standset af en bil med hvinende bremser, hvis chauffør var Jaysen Collins fra nystartede Massena Vineyards. Jaysen ville købe druerne fra de gamle stokke, og den var Julie og Aaron med på, – siden har der udviklet sig et stærkt venskab mellem de to Massena-drenge Jaysen og Dan, og Julie og Aaron.

Aaron og hans kone Julie havde dyrket vin siden 1994, men altid solgt deres druer til Fosters, eller Mildara Blass som de hed engang. Det blev der nu lavet om på.
Andet tilløb kom i 2004 da Julie og Aaron fik overtalt Dan og Jaysen til at hjælpe dem med at producere deres egen Shiraz. I første omgang mest for sjov, men da vinen fik gode anmeldelser både nationalt og internationalt fik de smag for mere. I 2005 fik de igen Dan og Jaysen´s hjælp til at producere en Shiraz og de gik selv og puslede med en Tempranillo, der gik hen og blev ret fantastisk. 2005 Shiraz blev belønnet med 94 point af Robert Parker og blev revet væk, – Epsilon Wines var en realitet!
 
I korte perioder kan vi tilbyde en "Late Bottled Vintage" hedvin på Shiraz. Vinen er produceret på Shiraz-druer, der fik lov til at sidde på stokkene til de nåede 22 baume (baume svarer til den potentielle alkohol-procent). Vinen tilbringer minimum 5 år på fad og er intet mindre end forrygende. Abonner på vores nyhedsbrev, så får du at vide når vi igen har LBV Shiraz på lager.

Nyhedsbrev
Fragt
Facebook
Smileyordning

DETAIL

ENGROS

Vurderet 9.6 / 10 stjerner på baggrund af 89 anmeldelser på Trustpilot