Grill-kasse   Perfekt til grill menu  Se fuld størrelse

Grill-kasse Perfekt til grill menu

2019 Prosecco Extra Dry Millesimato, Vigna Dogarina, Italien
Masse af perler - dufter af fersken, nyslået græs og gule blomster, har en delikat frugtfylde på tungen, som får modspil af en fin syre og frisk mousse. En dejlig aperitif, som er tør, men ikke knastør. 

2019 Rosé Spätburgunder, Schmitges, Mosel
Frisk, sødmefuld, guddommelig saft, som man ikke kan andet end holde af. Vinen er produceret på Spätburgunder, med ganske kort skindkontakt. Nok til, at vinen har fået sin let pinke kulør fra skallerne, og nok til, at vinen dufter og smager af Pinot Noir.
Det dufter af jordbær, honningmelon, orangeskal og Kongen af Danmark bolsjer. Sødmefuld og saftig smag, den er sød ja, men med pirrende frisk og let krydret eftersmag. Server den kold. Rest sødme: 20,5 gr/ltr

2017 Zulu, Languedoc, Chateau Maris
91 point på Vinbladet.dk: "Moden duft, blåbær, mørke kirsebær, mineralsk. Fyldig smag, fin nerve, samtidig luftig, lang eftersmag med modne mørke, friske bær."
Vinen er sammensat af et blend af Syrah og Grenache. Dufter af blåbær, solbær, karamel og salmiak pulver. Saftig, tæt og lækker struktur, hvor der er et ganske let tanninbid, men det er svøbt i sødmefuld frugtfylde. Her får du den tyngde og fylde, som Maris er mestre i.

Smagekasse 14

DKK 320,00

Tilbud!

-DKK 107,00

DKK 427,00

  • Volume 75 cl
  • Country Spanien

Kunder, der købte denne vare, købte også: