Bodega y Viñedos Maires - BEMÆRK 4 flasker Se fuld størrelse

Bodega y Viñedos Maires - BEMÆRK 4 flasker

Skøn smagekasse fra vores nye vinhus Bodega y Viñedos fra det meget oversete Toro-område.
Det er intense og kraftige vine, som passer rigtig godt til vinterens slowfood og varme krydderier. Har du ikke prøvet vinene fra Toro-området før, så har du en fantastisk oplevelse tilgode, og her får på lov at prøve 4 virkelig fantastiske vine for blot 799,-

Ademàn Adalia Verdejo -
Symbolet på flasken signaler V for de fantastiske Verdejo druer, som denne vin er lavet på.

Essensen af området er indkapslet i denne elegante og aromatiske Verdejo. Stokkene står goblet og er ca. 30 år gamle. Høsten foregår om natten hvor temperaturen kommer ned på omkring 6 grader. Druerne har efterfølgende gennemgået en to måneders lang macerering og derefter har vinen  lagret to måneder på franske medium toasted egetræsfade. I bouqueten finder man noter af fennikel og ristet urter der går igen i smagen hvor det hele holdes op af en stram syre og en anelse bitterstof, det gør vinen velegnet til salat, grillet grøntsager, brie samt pasta retter.
13,5%

Ademàn Carabizal Roble -
Håndtegnet på flasken signaler nydelse, hygge – at man er ok og i balance, ligesom denne skønne vin fra Maires.

Denne Roble er produceret af 100% Tinta de Toro (tempranillo) der er håndplukket og selekteret.
Smuk violet farve og i smagen finder man røde bær, roser samt et strejf af vanilje fra fadet. Vinen er en fantastisk ledsager til kalvekød eller kylling og bør serveres og nydes ved 14-16 grader.
14,5%

Ademàn Valdearanda Crianza -
Symbolet på flasken indikere ”to ting som er forbundet” og i denne vin er det nydelse og oplevelse som er forbundet med hiananden.

Vinen er produceret på 100% Tinta de Toro (tempranillo) og lagret i 12 måneder på franske eg. Den er kirsebær rød i farven har en intens bouquet af modne frugter og rødebær samt vanilje fra det ristede fad. Vinen er ideel til Lam eller fx BBQ.

Ademàn Finca Valdecarretas Selecciò -
Stop og nyd=Symbolet på hånden

De siger, at tiden er den bedste forfatter. Finder altid en perfekt afslutning. Lagring af en vin fra århundreder gamle vinstokke er en kompleks proces: modenhed og visdom kombineres for at opnå harmonien i en vin, der er værd at stoppe op og nyde.
Ademáns Valdecarretas er lavet på vingårdens ældste vinstokke der er op mod 100 år gamle. Vinen er produceret på 100% Tinta de Toro (tempranillo) og lagrer 20 måneder på franske egetræfade. Inden da gennemgår vinen macerering i 24 timer ved lav temperatur, for herefter at gennemgå en malolaktisk gæring på nye franske egetræsfade. Vinen er rubinrød i farven og enorm intenst i duft og smag. Den afslutter rund og med bløde tanniner. Prøv den til oksekød eller vildt så som krondyr eller Muflon.
14,5%

Smagekasse 14

DKK 799,00

Tilbud!

-DKK 97,00

DKK 896,00

  • Volume 75 cl
  • Country Spanien
  • Grape Tempranillo
  • Region Toro

Kunder, der købte denne vare, købte også: