2019 Magnum Riesling Vom Berg, Schmitges, Mosel Se fuld størrelse

2019 Magnum Riesling Vom Berg, Schmitges, Mosel

 

5 stjerner - GODT KØB - Extra Bladet
Røde æbler i duften. I smagen en let sødmefuld klassisk riesling karakter med æbler, flint og blomsternoter. Meget frugtig og ligefrem i udtrykket og pakket ind af en flot syre. Sprød afslutning. 

5 stjerner på Houlbergs Vinblog
"Smagen er svulstig og eksplosiv, godt med Mosel sødme, som klart står forrest i smagsbilledet, men følges op af en let grape bitterhed, en flintet mineralitet og heldigvis tilstrækkelig syre, som kan give den olierede fedme et frisk bid. Stærke og rigtige mænd kan li' søde sager, så dette er sgu en rigtig Schwarzenegger vin, men samtidig utrolig frisk - ja næsten tør - i udtrykket. Det er sgu smuk vin, så Houlberg er glad og Arnold græder lykkelig."

5 stjerner på Flaskehalsen
"Nogle producenter er bare så helt igennem pålidelige når det gælder kvalitet fx Schmitges fra Mosel. En superdejlig Riesling, der tilmed har en pris, der kun gør den endnu mere interessant og attraktiv."

5 stjerner på Vinavisen.dk
"En rigtig fin Mosel-vin med god Riesling-smag og en dejlig sødme."

QbA fra den øverste del af Erdener Treppchen og Erdener Herrenberg.

Cremet fersken og ananas med rank syre og flot mineralitet. Vinen har restsødme, men sødmen får meget fint modspil af vinens syrlighed. Perfekt ledsager til krydrede eller stærke retter med fjerkræ eller fisk. Sødmen giver fint modspil til det stærke. Kan også anvendes til sushi hvor soya, wasabi og ingefær får lidt modvægt.

Restsukker 25,2 gr./ltr.
Syre 8,4 gr./ltr.
Alkohol 11%

1509105000

DKK 399,00

  • Type Halvtør hvidvin
  • Volume Magnumflaske 1,5 liter
  • Vintage 2019
  • Wine name Vom Berg
  • Winery name Weingut Schmitges
  • Country Tyskland
  • Grape Riesling