Fragt
2018 Blanc de Noir, Spätburgunder, Schmitges, Mosel Se fuld størrelse

2018 Blanc de Noir, Spätburgunder, Schmitges, Mosel

6 stjerner på Flaskehalsen.nu
Morten Wamsler skriver: "Det er ikke første gang, at jeg lader mig forføre af en sart lyserød tysk rosévin. Og det er denondelyneme heller ikke sidste. For hvor er det bare helt igennem charmerende og rart, dette her. En fantastisk smuk duft med masser af frugt og modne sommerlige bær. Smagen er ligeledes fuld af sødme og lækkerier på den friske måde, der dog primært er fyldig og sommerlig. Det giver en rigtig, rigtig lækker rosévin, der i den grad er klar til at udfordre sommerens lune eftermiddage og aftener."

5 stjerner på Vinavisen
"Fint krydret rosévin på rødvinsdruen Pinot Noir med en ren druesmag og nogen sødme. Glimrende apéritif-vin."

4½ stjerner på Houlbergs Vinblog
"Hvor er det dog fornøjelig drikbart, og selvom det er en sødlig vin, så er der bund og tilstrækkelig med friskhed. Det er klart en vin til forførelse, smil, latter og lune sommeraftener. Det er den villige pige, hånden på låret, men alligevel med et alvorlig og seriøst blik i øjnene. Det smager sgu da rasende godt. Det bliver 4½ af de kobberrøde houlbergske forårsfingre med klar pil op."

Schmitges har gjort det igen! 
Skabt en velsmagende, letdrikkelig, frisk, sødmefuld, guddommelig saft, som man ikke kan andet end holde af. Eneste problem er, at flaskerne er for små.

Vinen er produceret på Spätburgunder, med ganske kort skindkontakt. Nok til, at vinen har fået sin let pinke kulør fra skallerne, og nok til, at vinen dufter og smager af Pinot Noir.

Det dufter af jordbær, honningmelon, orangeskal og Kongen af Danmark bolsjer. Sødmefuld og saftig smag, den er sød ja, men med pirrende frisk og let krydret eftersmag. Server den kold og drik den i muntert selskab. Hvis selskabet ikke er muntert, så skal det nok blive det!

Alkohol: 12%
Syre: 7 gr/ltr
Restsødme: 20,5 gr/ltr

0759103300

DKK 129,00

  • Type Rosévin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2018
  • Wine name Blanc de Noir
  • Winery name Weingut Schmitges
  • Country Tyskland
  • Grape Spätburgunder
  • Region Mosel

Kunder, der købte denne vare, købte også: