2017 Gran Malbec, Alto Agrelo, Pulenta Estate Se fuld størrelse

2017 Gran Malbec, Alto Agrelo, Pulenta Estate

5 stjerner i EkstraBladet:
"Flot tæt blommenæse. Koncentreret med masser af sorte bær, lakrids, mocca og vanilje i smagen. Flot balanceret med en lang krydret afslutning" 

Druerne til denne vin er specielt udvalgt fra gårdens bedste parceller. Skallerne har gennemgået en 48 timers kold macerering med mosten for at udvinde maksimal aroma af disse. Gæringen er foregået dels på rustfri ståltanke, dels på træfade og efter endt gæring har vinen lagret 18 måneder på fransk eg. Vinen er tæt mørk og dybrød. Blåbær, eucalyptus, vanille og mørk chokolade i næsen. Flot sødmefuld frugt i smagen, der ender i et krydret bid og en god fast syre. God lang eftersmag der byder på kardemomme og peber. En fest af en Malbec, der sagtens kan klare flere år på flaske.

Alkohol: 14,5%

Flere detaljer

0758217300

DKK 329,00

Det skrev de om 2012:

94 point af James Suckling
92 point af Robert Parker 

91 point i DinVinguide
Thilde Maarbjerg skriver: "Fadpræget næse med røg, vanilje samt underliggende toner af mørke bær. Klare kirsebærtoner, ret præcist frugtudtryk, stadig en del fad. God tekstur og ekstraktniveau, pæn friskhed til sidst. Virker ikke helt ung. Seriøs vin."

6 af 6 stjerner på Flaskehalsen.nu
"Det er en vin, der bare er så stor og flot, at jeg glemmer alt omkring mig. En fløjlsblød vin, der ikke som sådan er voldsom i smagen, men som bare byder på lækkerier i massevis. Eftersmagen er i en klasse for sig, og den varer bare ved og ved og bliver blødere og blødere samtidig med at den udbreder sin kraftfulde stil. Det er en fantastisk vin med frugtsaft, der ingen ende vil tage, og det er noget af det bedste, der længe er blevet slynget rundt i glassene i Flaskehalsen."

18/20 af Henrik Oldenburg
”Et kompakt, tørt muskelbundt, der foruden af muskler strutter af saft. Man overrumples af den intense, friske bærsmag – solbær og brombær- men der er også frisk syre i fortsættelsen. Heldigvis enes bærfrugt og syre, de supplerer hinanden smukt, og balancen holdes suverænt. Den viser muskler, men den viser bestemt også syre og fine ristede nuancer fra 18 mdr. på nye franske fade. Flot kødvin til en flot argentinsk oksesteg.”  

  • Type Rødvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2017
  • Wine name Gran Malbec
  • Winery name Pulenta Estate
  • Country Argentina
  • Grape Malbec
  • Region Mendoza

Kunder, der købte denne vare, købte også:

14 andre varer i samme kategori: