2016 Riesling Engelberg Grand Cru Mélanie Pfister Se fuld størrelse

2016 Riesling Engelberg Grand Cru Mélanie Pfister

Strågul moden farve. Fantastisk næse med lidt eksotisk tørret frugt, masser af petroleum, nybagt franskbrød, reven citronskal og ingefær. Smagen besidder en enorm fylde, der hurtigt overlappes af et mineralsk syrligt bid, som bare bliver ved med at dvæle på tungen længe efter at vinen har forladt munden. Vinen er flot nu, men der er stadig mange år i den. Bør serveres til kraftigere fiskeretter eller fjerkræ.

Restsukker 2,8 gr./ltr.
Syre 7,8 gr./ltr.
Alkohol: 13%

6 Thumbs up Houlbergs vinblog:
Så snakker vi ... her har vi hele autoværkstedet proppet ned i glasset med petroleum, næsten benzin og et stykke olievædet tvist, så vildt og dragende. Under autoliftens småstærke kemiske og brandfarlige aromaer dufter der frugt op ... fersken, abrikos, nedfaldsæbler, citronskal, kalket stenmel og salte mineraler.
Smagsmæssigt er denne Grand Cru Engelberg også lidt længere oppe på autoliften i forhold til Pfisters Berg Riesling. Der er stramt, stringent og præcis Riesling med en luftig, let og fluffy smag, syren kontrolleret, men går fantastisk i spænd med citroner, lemon og en smule grape ... alt subtil og elegant med muskatnød, nogle salte mineraler og lang, stram eftersmag.

6 Stjerner Den korte Avis

0751175100

DKK 359,00

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2016 Riesling Engelberg Grand Cru Mélanie Pfister3 -20%