Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

2016 Muschelkalk Grüner Veltliner, Weinviertel, Zuschmann-Schöfmann Se fuld størrelse

2016 Muschelkalk Grüner Veltliner, Weinviertel, Zuschmann-Schöfmann

Druerne til denne vin stammer fra en parcel med muslingekalk, også kaldet limsten. Jordbunden er flintholdig og fossilrig og der er ikke meget næring at hente for vinstokkene. Derfor er udbyttet fra marken lavt, men til gengæld med højt ekstrakt-indhold. 

Mosten har gennemgået 4 timers macerering med drueskallerne. Gæringen har fået lov at starte spontant, altså på naturgær. Lang kølig gæring på mellem 16 og 22 grader, og dernæst 6 måneders lagring på gærrresterne. Det er der kommet en rig og kompleks Grüner Veltliner ud af. Duft af krystalklar ferskvandssø, vådt græs og akacie-blomst. Cremet og rig i munden med blomsterkrydret tone og citrus. Flot mineralitet. Kompleks og elegant på samme tid. En vin til de lidt kraftigere fiskeretter. 

Alkohol: 13%
Restsukker: 1,6 gr/ltr
Syre: 6,0 gr/ltr 
 
Det skrev de om årgang 2015:

91 point på Vinbladet.dk
Peter Winding skriver: "Meget frisk duft, græsset, grøn peber, fersken, fin krydret tone. Frisk smag, cremet, krydret tone og frisk, krydret eftersmag, mineralsk med citrus."

5 stjerner på Flaskehalsen.nu
Morten Wamsler skriver: "Fru Zuschmann og Hr. Schöfmann byder på en vin med masser af flot fylde, der først og fremmest tager afsæt i en smagskarakter, der er baseret på en masse urte-nuancer. Den fyldige og vældige oplevelse munder ud i en blød og fin eftersmag, hvor man for alvor fornemmer den nydeligt afrundede stil."

15051

DKK 179,00 inkl. moms

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2016 Muschelkalk Grüner Veltliner, Weinviertel, Zuschmann-Schöfmann3 -28%

Kunder, der købte denne vare, købte også:

9 andre varer i samme kategori:
Nyhedsbrev
Fragt
Facebook
Smileyordning

DETAIL

ENGROS

Vurderet 9.6 / 10 stjerner på baggrund af 89 anmeldelser på Trustpilot