Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

Fragt
2016 Grüner Veltliner "Von den Terrassen", Josef Ehmoser Se fuld størrelse

2016 Grüner Veltliner "Von den Terrassen", Josef Ehmoser

95 point af Anders Grøndahl
"Jeg var ikke klar over, at Grüner Veltliner kunne være så udtryksfuld som i denne friske, klare, pirrende, rene drilagtige, charmerende og læskende vin. Den er fuld af spændende nuancer. Avleren Josef Ehmoser fører dermed Østrigs folkelige hvidvinsdrue Grüner Veltliner op til nye højder."

5 stjerner på Gastromand og titlen "Bedst til prisen"
"Sart næse, der dufter af fennikel og citrus. Så ved du, hvad du skal servere til. Meget mineralsk og saliverende (det betyder mundvandsfremkaldende) mund. Herlig saftig fætter. På grillen med nogle fladfisk, så kører bussen."

5 stjerner på Houlbergs Vinblog
"Duftmæssigt er her både fennikel, citrus, kål, hvidkålsrouletter, lidt selleri, grønne æbler, svagt tropisk islæt, blomsterstøv, sten, salt, grønne urter, peber og en virkelig dejlig inderlighed med en vis krop og fylde, men uden at blære sig og blive for oppustet. I munden er der en dejlig saftighed og cremethed. Det er en meget behagelig vin, som er fint afbalanceret, mineralsk og med en sindssyg lang eftersmag. Frugten er lidt fersken og derudover lidt peber, citrus samt tilstrækkelig med syre til at sikre en flot elegance."

5 stjerner på Vinavisen
"Dejlig hvidvin med en frisk druesmag, fin krydring, en lille sødme og mineralitet. En vin med personlighed - en af de bedre Veltlinere."

5 stjerner på Flaskehalsen
"Det er blødt og friskt på samme tid i en diskret of fint balanceret smag, der ikke er fyldig, men som ikke desto mindre er vedvarende og markant."

Klassisk østrigsk Grüner Veltliner. Druerne er hentet primært fra marker med en undergrund af Löss. Gæret og lagret på ståltank. Det er friskhed, renhed og frugt der er drivkraften i denne vin. Vinen dufter af passionsfrugt, fersken og har en let urtet ”dild-karakter”. Saftig og fyldig i munden, men saftigheden får hele vejen modspil af frisk syre og citrus-bid, som gør vinen til intet mindre end et scoop til prisen. Fantastisk balance. Grønt lidt urtet bid i eftersmagen, som vil gøre vinen til en fortræffelig ledsager til lette retter med fisk.

Alkohol: 12.0%
Syre: 6.2 g/l
Restsukker: 1.0 g/l


0751570100

DKK 119,00 inkl. moms

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2016 Grüner Veltliner "Von den Terrassen", Josef Ehmoser3 -25%
  • Type Tør hvidvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2016
  • Wine name Von den Terrassen
  • Winery name Josef Ehmoser
  • Country Østrig
  • Grape Grüner Veltliner
  • Region Wagram

Kunder, der købte denne vare, købte også:

9 andre varer i samme kategori: