Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

2014 Garciano, Bodegas Azul y Garanza, Navarra, Spanien Se fuld størrelse

2014 Garciano, Bodegas Azul y Garanza, Navarra, Spanien

Pris ved køb af 3 flasker 98,69 pr. fl.

91 point i Guia Penin Wine Guide

90 point i Ekstra Bladet og titlen"Bedste Køb"
Thomas Rydberg skriver: "Saftig og vellavet vin med masser af røde bærtoner, krydderier og vaniljestrejf. Flot koncentration og en lang frugtig afslutning." 

5 stjerner på Winelab.dk
Mads Jordansen skriver: "Mørk, dyb og krydret kirsebærfrugt i duften. Varmt og med en god kompleksitet. Rund mundfornemmelse med et floralt præg, som slutter sig til de røde bær. En frisk syre, som gerne må få et passende modspil i maden. Flot og fyldig frugtdomineret vin med masser af elegance."

5 stjerner på Flaskehalsen.nu
"Oplevelsen er stor, flot og langstrakt, og der er stadig en markant syre, der skaber glimrende balance i vinen, der står som en ganske særlig én af slagsen på den absolut lækre måde." 

5 stjerner på Finansbureauet.dk
Claus Forrai skriver: "Fyldig spansk vin med intensiv næse med noter af solbær og peber og let sødmefuld mund med stor tæthed og krydrede noter af estragon og peber tilsat lidt lakrids, peber og vanilje. Godt køb til prisen." 

6 stjerner på Den Korte Avis
"Duften er en blanding af roser, violer og hindbær, mens smagen er rund med en vis kølighed. En elegant match til koldt kalvekød." 

Blend på 60% Garnacha og 40% Gracianio - deraf navnet Gar/ciano. På Bodegas Azul y Garanza dyrkes økologisk og de buskvoksende vinstokke er ofte omgivet af græs, som lokker dyreliv til. Det sørger for biodiversitet, som ejer Maria Barrena mener er vigtigt for at opnå naturlig balance både i mark og vin. Alle disse faktorer resulterer i meget lille udbytte med stor intensitet. Tanken om det naturlige fortsætter i kælderen. Alle vine gæres på naturgær og tappes ufiltreret.

Denne vin er et smukt eksempel på hvad Maria´s idéeer kan føre til. Vinen dufter af rose, viol, bålrøg og røde bær. Den er saftig, fyldig og sødmefuld på tungen, med et pirrende fyrigt krydderi og en frisk syre som løfter og fornøjer. Den kan det hele. Det smager solmodent og lækkert, men syre og Graciano´s (Carignan) fyrige krydderi får den til at virke kølig og forfriskende. Smuk vin til svine- eller kalve-kød.

Alkohol: 14,5%

71553

DKK 139,00 inkl. moms

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2014 Garciano, Bodegas Azul y Garanza, Navarra, Spanien3 -29%

Kunder, der købte denne vare, købte også:

5 andre varer i samme kategori:

1 produkter er relateret til dette produkt

Nyhedsbrev
Fragt
Facebook
Smileyordning

DETAIL

ENGROS

Vurderet 9.6 / 10 stjerner på baggrund af 89 anmeldelser på Trustpilot