Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

2015 Bianco di Custoza 3 liter, Monte del Fra Se fuld størrelse

2015 Bianco di Custoza 3 liter, Monte del Fra

5 stjerner i Ekstra Bladet og titlen "Bedste Hvidvin i test"
Vin på primært Garganega og Trebbiano. Masser af citrus og æblenoter i duften. En velbalanceret og flot sprød vin med maser af stenfrugter, citrus og blomsternoter. Flot syre og lang eftersmag. Viser til fulde at man godt kan finde virkelig gode vine på box. 

5 stjerner på Flaskehalsen.nu
"Druerne til denne vin er primært Garganega og Trebbiano, men også Tocai Friulani, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Riesling. Det giver en hvidvin med en god fylde og friskhed, som fremstår både rar og fin. Den er hverken fed eller sød, men heller ikke hverken brysk eller bitter. Det gør den til en god allround-hvidvin, der er et sikkert valg til hyggestunder i sommerens lune stunder."

5 stjerner på Finansbureauet.dk
"Delikat og indsmigrende hvidvin fra norditalienske Monte del Frá med indsmigrende næse af græs og citrus og cremet mund med toner af pære og ananas. Godt køb til prisen"

6 stjerner på Den Korte Avis
Erik Mortensen skriver: "Et studie i nerve, balance og mineralitet." 

En herlig dag er oprunden! Nu kan du få den fantastiske Custoza fra Monte del Fra på Bag in Box. 3 liter liflig, frisk hvidvin, der er nem at have med over alt. Og så sparer du endda rigtig mange penge. Indholdet svarer til 4 flasker, prisen svarer til 2½ flaske!!!

Vinen er nærmest synonym med forår og sommer. Produceret på de lokale druer Garganega og Trebbiano, samt en lille del Tocai Friulani, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Riesling.
Frisk og liflig duft af hvide blomster og eucalyptus. Smagen er rank og frisk med flot mineralitet, medium fylde og citrus/lime-agtigt bid i enden. Super vin til en snack på terrassen.
Til prisen er den uovertruffen!

Alkohol: 12,5%

67202

DKK 199,00 inkl. moms

Nedsat pris!

-DKK 100,00

DKK 299,00

Kunder, der købte denne vare, købte også:

10 andre varer i samme kategori:
Nyhedsbrev
Fragt
Facebook
Smileyordning

DETAIL

ENGROS

Vurderet 9.6 / 10 stjerner på baggrund af 89 anmeldelser på Trustpilot