Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Fragt
2016 Ca´ del Magro, Custoza Superiore, Monte del Fra Se fuld størrelse

2016 Ca´ del Magro, Custoza Superiore, Monte del Fra

Pris ved køb af 3 flasker 88,96

gambero_rosso

8 år i træk har Ca´ del Magro hentet topkarakteren 3 glas i den italienske vinbibel "Gambero Rosso" - årgangene 2009-2015 - Gambero Rosso udkommer i september, så 2016 er ikke anmeldt endnu.

Cà del Magro er en mark med helt unikke karaktertræk. Den svage hældning mod syd - i ellers flade Custoza - giver en intensitet, som berettiger vinen til at blive kategoriseret Bianco di Custoza Superiore. Vinen består af Garganega, Trebbiano Toscana, Tocai Friulano, Chardonnay, Riesling og Sauvignon Blanc. De tre sidstnævnte druer er blandet allerede ved presningen af druerne og har efterfølgende fået lov til at gære på træfad. De øvrige druer er gæret på rustfrit stål. På denne måde er der opnået en flot balance mellem de lokale druers syrlige friskhed og de tre fadgærede druers fedme og fylde.

2016 skal nok hente 3 glas i Gambero Rosso. Den er lige så lifligt blomsterduftende og mundvandsdrivende limeagtig i smagen som den plejer at være. Dertil kommer en dybde, med lidt fadkrydderi og lidt brunet smør, som gør vinen til andet og mere end bare en frisk norditalienere. Det er let og imødekommende, men også komplekst. Alt i alt smukt.
 
Alkohol: 13%
 

Flere detaljer

0756745100

DKK 139,00 inkl. moms

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2016 Ca´ del Magro, Custoza Superiore, Monte del Fra3 -36%

Det skrev de om årgang 2015:

91 point og titlen "Bedste køb" i Ekstra Bladet
Thomas Rydberg skriver: "En fyldig og yderst flot vin med fersken, melon, lette krydderier og masser af blomster i smagen. Vellavet med en lang frugtig afslutning." 

6 stjerner på Flaskehalsen.nu
"En vin, der på overfladen er lækker og nydningsfuld med stor velsmag og skønhed, og hvor der under overfladen er en masse nuancer at gå på opdagelse i." 

6 stjerner på Finansbureauet.dk
Claus Fledelius skriver: "Sjældent har man smagt en mere cremet gudedrik af en hvidvin end denne. En afbalanceret og karismatisk sag med smørfyldt og floral næse med et stænk af lime og sprød mund med underspillede noter af vanilje, røg, markchampignon og eksotisk frugt tilsat et forfriskende strejf af pikant syre. Høj klasse." 

  • Type Tør hvidvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2016
  • Wine name Cà del Magro Custoza Superiore
  • Winery name Monte del Fra
  • Country Italien
  • Grape Garganega, Trebbiano, Riesling, Tocai Friulano, Chardonnay og Sauvignon Blanc.
  • Region Custoza, Veneto

Kunder, der købte denne vare, købte også: