2016 Ca´ del Magro, Custoza Superiore, Monte del Fra Se fuld størrelse

2016 Ca´ del Magro, Custoza Superiore, Monte del Fra

9 år i træk har Ca´ del Magro hentet topkarakteren 3 glas i den italienske vinbibel "Gambero Rosso"

90 point i Wine Enthusiast
"Spring flower, crushed aromatic herb and white stone fruit aromas lift out of the glass. On the savory medium-bodied palate fresh acidity accompanies juicy yellow apple, lemon zest, apricot and bitter almond."

90 point i Ekstra Bladet
"Yderst flot og livlig hvidvin med masser af komplekse noter især i smagen. Yderst vellavet med en lang let krydret afslutning."

5½ stjerne på Houlbergs Vinblog
"Der er en odeur, endda inderlig vellugt af blomsterhaver, mentol eller eukalyptus, bivoks, fersken, mango, røg, vanilje, valnødder, havvand, rosenvand, tyggegummi, kaktus, safran, stearinlys … og næsen bare giver og giver. Slam. Der er et hvidt slør smidt over vinen, som bare dufter vildt godt og meget nænsomt delikat.I munden en fin balance med noget grønt, noget frisk og samtidig noget sødt. Vinen har nemlig liflig og mundsmeltende sødme, som sammen med lemon og sprødhed giver karakter. Den er ganske easygoing, men samtidig kompleks og forførende."

5 stjerner fra Flaskehalsen.nu
Morten Wamsler: "Mægtige Ca´ del Magro er også i 2016-udgaven ganske imponerende"

Cà del Magro er en mark med helt unikke karaktertræk. Den svage hældning mod syd - i ellers flade Custoza - giver en intensitet, som berettiger vinen til at blive kategoriseret Bianco di Custoza Superiore. Vinen består af Garganega, Trebbiano Toscana, Tocai Friulano, Chardonnay, Riesling og Sauvignon Blanc. De tre sidstnævnte druer er blandet allerede ved presningen af druerne og har efterfølgende fået lov til at gære på træfad. De øvrige druer er gæret på rustfrit stål. På denne måde er der opnået en flot balance mellem de lokale druers syrlige friskhed og de tre fadgærede druers fedme og fylde.

2016 skal nok hente 3 glas i Gambero Rosso. Den er lige så lifligt blomsterduftende og mundvandsdrivende limeagtig i smagen som den plejer at være. Dertil kommer en dybde, med lidt fadkrydderi og lidt brunet smør, som gør vinen til andet og mere end bare en frisk norditalienere. Det er let og imødekommende, men også komplekst. Alt i alt smukt.

Alkohol: 13%

Læs mere om Custoza her

0756745100

DKK 104,25

Nedsat pris!

-25%

DKK 139,00

  • Type Tør hvidvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2016
  • Wine name Cà del Magro Custoza Superiore
  • Winery name Monte del Fra
  • Country Italien
  • Grape Garganega, Trebbiano, Riesling, Tocai Friulano, Chardonnay og Sauvignon Blanc.
  • Region Custoza, Veneto

Kunder, der købte denne vare, købte også:

13 andre varer i samme kategori: