2018 Viognier, Domaine la Grange, IGP d´Oc Se fuld størrelse

2018 Viognier, Domaine la Grange, IGP d´Oc

5 stjerner på Flaskehalsen.nu
Morten Wamsler skriver: "Det er bestemt ikke en metervare-hvidvin, men derimod en velafbalanceret én, der rummer masser af kvalitet og nuancer, uden at den bliver kompliceret eller svær at gå til."

6 stjerner af Erik Mortensen

5 kokkeknive i Gastromand:
Fed, cremet næse med masser af florale noter.  Intens og fyldig, nærmest olieret mund. Kraftig bandit til fisk eller hønsefugl i flødesovs.

Der er sket en revolution i Midi/Languedoc i de seneste 20 år. Et generationsskifte er blevet gennemført. Før i tiden var det kooperativer der stod for produktionen i området. Vinbønderne fik flere penge, hvis de leverede flere druer. I dag består området mest af selvstændige vinbønder, der kun tænker i kvalitet.

Domaine la Grange er en af disse kvalitetsbevidste vingårde. Gården ligger i et kuperet terræn, med en meget varieret jordbund, som gør det muligt at dyrke flere forskellige sorter, med hver deres særlige præferencer for undergrund. Rent klimatisk byder området på steghede dage, med kølige brise fra havet om natten. Det giver druer med stor aroma, der bevarer sin friske syre.

Druerne til denne Viognier er afstilket og sendt direkte i pressen uden skindkontakt. Dernæst er mosten klaret ved en nedkøling til 10 grader i 24 timer. Herved bundfældes de rester der måtte være af drueskind eller kød i mosten. Den rene most er dernæst pumpet i gæringskarret og har gennemgået en kølig gæring. Efter endt gæring har 25% af vinen lagret på nye egetræsfade.

Alkohol: 12,5%

0750017400

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 101,15

Nedsat pris!

-15%

DKK 119,00

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2018 Viognier, Domaine la Grange, IGP d´Oc6 -33%
  • Type Tør hvidvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2018
  • Wine name Viognier
  • Winery name Domaine la Grange
  • Country Frankrig
  • Grape Viognier
  • Region Pays d´Oc

Kunder, der købte denne vare, købte også:

9 andre varer i samme kategori: