Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

2016 Riesling Kalkmergel, Jülg, Pfalz, Tyskland Se fuld størrelse

2016 Riesling Kalkmergel, Jülg, Pfalz, Tyskland

92 point på Vinbladet.dk
Peter Winding skriver: "Røget, mineralsk duft, frisk med æble og citrus. Meget elegant, ren, sprød, fyldig med tør, mineralsk frugt og knivskarp syre."

Ugens Vinhit på Vinexpressen.dk
Rolf Madsen skriver: "Vidunderlig duft af grønne æbler, citrus og en snert af ananas. Utrolig intens i munden med enorm koncentration, længde og en syre, der sprutter og spræller i munden. Det hele hænger sammen her, og så er prisen nærmest uhyggelig god."

De mange forskellige jordbundstyper i og omkring Vogeserne giver vidt forskellige vine. Denne vin er skabt af Riesling-druer der har vokset i en undergrund af Kalkmergel - det vi andre kalder limsten. Druerne til vinen blev høstet med Auslese-kvalitet, gæringen startede spontant og vinen har dernæste lagret 1/3 på træfade 2/3 på ståltank.

Det er godt skåret Riesling vi har fat i. Den er slank og spændstig som en tysker og med kompleksitet og salt mineralitet som en franskmand. Den minder ikke om hverken Rhinen eller Mosel. Den minder om en knastør, sprød moderne Alsace-vin. 

Fersken, tørret abrikos og let urtet karakter i næsen. Spændstig og mundvandsdrivende smag med citrus og pirrende krydderier fra fad. Lang dvælende nærmest salt mineralitet i eftersmagen.   

Restsukker 7,5 gr/ltr
Syre 8,0 gr/ltr
Alkohol 12,5%

87011

DKK 179,00 inkl. moms

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2016 Riesling Kalkmergel, Jülg, Pfalz, Tyskland3 -28%
  • Wine name Riesling Bundsandstein
  • Winery name Jülg

Kunder, der købte denne vare, købte også:

4 andre varer i samme kategori:
Nyhedsbrev
Fragt
Facebook
Smileyordning

DETAIL

ENGROS

Vurderet 9.7 / 10 stjerner på baggrund af 109 anmeldelser på Trustpilot