2018 BYO Colombard-Sauvignon Blanc-Ugni Blanc, Domaine Uby Se fuld størrelse

2018 BYO Colombard-Sauvignon Blanc-Ugni Blanc, Domaine Uby

5 stjerner Den Korte Avis:
Det giver en række begrænsninger i brugen af kemikalier at dyrke vin, når markerne ligger i et område, hvor den truede europæiske knoldskildpadde lever og yngler. Derfor er druerne – Colombard, Sauvignon Blanc og Ugni Blanc – til Byo No. 21 produceret økologisk. I glasset fornemmes duft af hyld, og den cremede smag domineres af citrus og lime parret med fersken.

5 stjerner fra Flaskehalsen:
"Der er citrus-friskhed og sprødhed – og alligevel masser af fyldige og runde noter. Det gør den til en af de vine, der på samme tid formår at være interessant og nuanceret – men også let at drikke, let at forstå og nem at nyde."

Domaine Uby er kontraktligt bundet til at benytte et minimum af kemikalier på sine marker, idet ejendommen ligger i et område, hvor den truede europæiske knoldskildpadde lever og yngler. Af samme grund er skildpadden afbilledet på vinens etiket.

Derfor er denne vin produceret af økologisk dyrkede druer. Den besidder en herlig sommerlig duft af hyldeblomst, nyslået græs og lidt fersken. Lækker cremet smag, hvor citrus dominerer smagsindtrykkene. Tør, dvælende finish. Meget ren og lækker vin til lette retter med fisk eller skaldyr.

Alkohol: 11 %
Restsukker: 5 gr./ltr.
Syre: 5 gr./ltr.

0750035200

DKK 74,25

Nedsat pris!

-25%

DKK 99,00

  • Wine name BYO Sauvignon Blanc/Chardonnay
  • Winery name Domaine Uby
  • Country Frankrig

Kunder, der købte denne vare, købte også:

8 andre varer i samme kategori:

0 produkter er relateret til dette produkt