Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

2015 Bremmer Calmont Riesling, Trocken, Franzen, Mosel Se fuld størrelse

2015 Bremmer Calmont Riesling, Trocken, Franzen, Mosel

FALSTAFF FEST-PRIS - PRIS V. 3 FL. 128,88 PR. FL

91 point i Mosel Fine Wines
"This offers a gorgeous nose of herbs and spices wrapping some succulent white peach and white flowers on the nose. The wine is full of grip and tension on the palate and the finish is deliciously tart and backward, but above all elegant and long. There is a great wine in the making here!"

Der er utroligt mange dygtige unge vinmagere i Tyskland. Derfor kræver det noget ekstraordinært at blive kåret til årets newcomer i magasinet Falstaff. Men det blev Angelina og Kilian i februar 2018. En velfortjent hyldest til deres dedikerede arbejde med at genrejse en vinmark (Bremmer Calmont), som var ved at forsvinde helt fra verdens vinkort.

Fra en af europas mest stejle vinmarker kommer denne helt igennem fantastiske Riesling. Det er så mineralsk, som var det klippe-saft på flaske. Vinen dufter af papaya, ananas, en blomstret krydret note og en anelse petroleum. Sødmefuld og delikat smag der holdes i skak af hvinende sprød syre, en pirrende krydret note og en kølig lethed som gør, at man bare lige er nødt til at have et glas mere. En helt formidabel vin til grillet eller røget fisk. Vinen er gæret på natur-gær, har gennemgået malolaktisk gæring og tilbragt 8 måneder på fad. 

Restsukker: 9 gram
Syre: 6,8
Alkohol: 11,5% 

Læs mere om Franzen her

90712

DKK 179,00 inkl. moms

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2015 Bremmer Calmont Riesling, Trocken, Franzen, Mosel3 -28%

Kunder, der købte denne vare, købte også:

8 andre varer i samme kategori:
Nyhedsbrev
Fragt
Facebook
Smileyordning

DETAIL

ENGROS

Vurderet 9.6 / 10 stjerner på baggrund af 94 anmeldelser på Trustpilot