Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

Fragt
2014 Neefer Frauenberg Spätburgunder, Weingut Franzen, Mosel Se fuld størrelse

2014 Neefer Frauenberg Spätburgunder, Weingut Franzen, Mosel

FALSTAFF FESTPRIS 246,75 pr. fl.

91 point på Vinbladet.dk
Peter Winding skriver: "Frisk, kølig duft, jordbær og hindbær, fin, let bitter tone fra vindruekerner. Rank, frisk, fint tanninbid, luftig, frisk eftersmag mættet med lyse bær med fin syre."

5 stjerner på Winelab.dk
Mads Jordansen skriver: "Duft af skovbund, nypløjet mark, bark og røde kirsebær. Dyb og med et genkendeligt Pinot Noir-præg, omend det er mere saftigt, end forventet fra de kanter. Rank og let tannisk smag med en balanceret struktur og en frisk syre. Rød frugt og engelsk lakrids i eftersmagen. Sjælden og vellykket Pinot Noir fra Mosels stejle bakker."

Der er utroligt mange dygtige unge vinmagere i Tyskland. Derfor kræver det noget ekstraordinært at blive kåret til årets newcomer i magasinet Falstaff. Men det blev Angelina og Kilian i februar 2018. En velfortjent hyldest til deres dedikerede arbejde med at genrejse en vinmark (Bremmer Calmont), som var ved at forsvinde helt fra verdens vinkort.

2014 var første årgang med Spätburgunder produktion i en kælder som egentlig aldrig har set meget andet end grønne Riesling-druer. Angelina og Kilian var lidt ængstelige ved forsøget, for de havde jo ikke stor erfaring med rødvinsproduktion. Undervejs var de såmænd ved at opgive, for de syntes ikke vinens aroma udviklede sig som ønsket. Efter 12 måneders fadlagring var den stadig bare fast og afvisende uden Pinot Noir´s normale indbydende duft. Efter 24 måneder smagte Kilian på de to fade igen - uden store forventninger, men noget var sket.
Pludselig fremstod vinen som en top Pinot. Den havde i den grad åbnet sig. Duftede af søde røde bær, orangeskal og chokolade. Pirrende let krydret i munden og dvælende lækkert bid i enden. Du skulle tage at prøve en tysk Pinot Noir med 24 måneders fadlagring. Det er vildt!

Alkohol: 13%

0759080100

DKK 246,75 inkl. moms

Nedsat pris!

-25%

DKK 329,00

  • Type Rødvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2014
  • Wine name Spätburgunder
  • Winery name Weingut Franzen
  • Country Tyskland
  • Grape Spätburgunder
  • Region Mosel

Kunder, der købte denne vare, købte også:

10 andre varer i samme kategori: