Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

Fragt
2016 Chicken Shit Chardonnay, Frankland Estate Se fuld størrelse

2016 Chicken Shit Chardonnay, Frankland Estate

Pris ved 3 fl. 119,20 pr. fl.

90 point på Vinbladet.dk
Peter Winding skriver: "Røget, mineralsk duft med fersken, æble og citrus. Frisk, let cremet smag, god fylde og lang, ren, let cremet eftersmag med ren, frisk frugt."

5 stjerner på Vinavisen.dk
"Dejlig hvidvin med en aromatisk duft og en lidt "slank", let cremet smag af den gode Chardonnay-drue. Der er en fin balance mellem sødme og syre og et lille strejf af banan. Lang eftersmag."

5 stjerner på Flaskehalsen.nu
Morten Wamsler skriver:"Denne vestaustralske hvidvin er rigtig spændende og elegant, for den spænder over det tilbageholdende og let mystiske og til de ganske bløde og blide omfavnelser."

Frankland Estate dyrker deres marker efter økologiske principper og vingårdens perlehøns spiller en ikke uvæsentlig rolle i den sammenhæng. De spiser utøj og ukrudt, og laver det om til gødning til gavn for vinplanterne. Så smart er naturen indrettet. Tingene passer faktisk sammen hvis vi lader dem passe sig selv - det kaldes øko-system. 

Denne hvidvin er en hyldest til perlehønsene på Frankland Estate. Små flittige, lidt nervøse - grænsende til kujon (chicken shit)-agtige fjerkræ, der indirekte er med til at skabe en skøn drik.

Vinen kommer fra yngre stokke på firmaets Isolation Ridge Vineyard. Vinen fadgæres og hviler på fadet i 11 måneder inden den klargøres til aftapning. Det er en læskende lækker Chardonnay, med flot cremet frugt, fine nuancer fra fad og spændstig syre og mineralitet.

Alkohol: 13%

0757598100

DKK 149,00 inkl. moms

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2016 Chicken Shit Chardonnay, Frankland Estate3 -20%
  • Type Tør hvidvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2016
  • Wine name Chicken Shit Chardonnay
  • Winery name Frankland Estate
  • Country Australien
  • Grape Chardonnay
  • Region Frankland River

Kunder, der købte denne vare, købte også:

13 andre varer i samme kategori: