Fragt
2018 Miss Adèle, Sauvignon Blanc, Quincy Se fuld størrelse

2018 Miss Adèle, Sauvignon Blanc, Quincy

Decanter Silver 91 point

5 ud af 6 stjerner - WineLab
"Friske grønne urter og lidt limeskal i duften. Frisk og sprød med noget Sauvignon Blanc-genkendelighed. Syrefrisk mundfornemmelse med en god tyngde. Særdeles veldrejet vin med mange anvendelsesmuligheder"

4 ud af 5 hjerter - Kvinde-vin
"Et syrligt, sprødt og let univers og en ultra elegant og delikat vin"

Quincy er et voldsomt overset område i Loire. Området ligger lidt vest for Sancerre langs bifloden Cher. Ligesom i Sancerre, så er det Sauvignon Blanc der er hoveddruen i Quincy. Sjovt nok har fokus aldrig rigtig været på vinene herfra, men mere på den berømte nabo mod øst. Og det endda på trods af, at Quincy var det første område i det vestlige Loire der fik AOC efter genplantningen af de franske vinmarker ovenpå Phylloxera epedemien. Denne vin er et pragteksempel på, at man får rigtig meget for pengene i Quincy.

Skøn duft af lime, papaya, hyldeblomst og nyslået græs. I munden er vinen frisk og læskende som en sodavandsis på vej hjem fra købmanden på en varm sommerdag. Let struktur, der pirrer og prikker med grønt let urtet udtryk. Frisk, næsten sitrende mineralitet i eftersmagen, med noter af lime og urter. En helt forrygende vin til lettere fiskeretter.

Flere detaljer

0752501100

DKK 134,25

Nedsat pris!

-25%

DKK 179,00

Det skrev de om 2017:

5 stjerner på Vinavisen.dk
"Lækker hvidvin med en fyldig, let fed, men også frisk smag. Med sin gode syre er den fremragende til alt godt fra havet."

6 stjerner i Politiken - "Bedst i test" i sammensætning med gedeost.

  • Type Tør hvidvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2017
  • Wine name Miss Adele
  • Winery name Domaine Adele Rouze
  • Country Frankrig
  • Grape Sauvignon Blanc

Kunder, der købte denne vare, købte også: