2017 Shiraz, Epsilon Wines, Barossa Valley Se fuld størrelse

2017 Shiraz, Epsilon Wines, Barossa Valley

5 stjerner af Mads Jordansen på Winelab.dk:
Saftig og intens, moden sort frugt. Brombær og kirsebærmarmelade. Lidt mere rød frugt i smagen med tætpakket røget præg fra fadlagringen. Heftige sager, som kræver braisseret eller grillet kød (fx lam), da den ellers kan overdøve maden. Vinen til dig, som elsker en saftig, moden og fadlagret australsk Shiraz.

5 stjerner på Flaskehalsen.nu
Morten Wamsler skriver: "Der er så meget frugt i glasset her, at det næsten vælter ud over kanten."

5 stjerner på Houlbergs Vinblog
"Intens, tæt og mørk lakrids, nærmest en maggiterning eksplosion af mørk frugt, solbær, blåbær, kærnemælk, chokolade, kanel, vanilje, bomuld samt lidt kaffe."

5 stjerner på Flaskehalsen:
Der er så meget frugt i glasset her, at det næsten vælter ud over kanten. Det dufter himmelsk og trækker i den grad forventningerne i vejret. Også i glasset er vinen pragtfuld af kigge på med sin dybe men stadig smukke kulør. Smagsmæssigt – for det er jo nu engang det, der tæller mest for de fleste – er der ikke meget, der trækker indtrykket ned. Det er meget blød og frugtrig vin, der synes at komme hele vejen rundt i smagsnuancerne med både krydderier i massevis i både den pebrede og den mere rustikke karakter. Eftersmagen er fuld af sødmefulde nuancer, der dog ikke står alene, for den krydrede stil giver modvægt og sikrer, at helhedsindtrykket bliver flot. Det er en rigtig dejlig vin, der er tæt på at nå hele vejen til topkarakteren

Vinen har tilbragt 12 måneder i 2-3 år gamle amerikanske og franske egetræsfade. Det dufter af blomme, mørke kirsebær, kamfer, tjære, hængt kød, knust peber og lakrids. Masser af mørk sødmefuld frugt i munden, men vinen virker alligevel rank. Dyb og kompleks vin hvor sort peber og røg dominerer eftersmagen. En vin til en peber-bøf eller en ret med tyngde.

Alkohol: 14,8%

0757505400

DKK 134,25

Nedsat pris!

-25%

DKK 179,00

  • Type Rødvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2017
  • Wine name Shiraz
  • Winery name Epsilon Wines
  • Country Australien
  • Grape Syrah/Shiraz
  • Region Barossa Valley

Kunder, der købte denne vare, købte også: