Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

2015 Shiraz, Epsilon Wines, Barossa Valley Se fuld størrelse

2015 Shiraz, Epsilon Wines, Barossa Valley

Pris ved 3 flasker 148,57 pr. fl.

Årets Julevin hos Propperiet. Epsilon Shiraz gøre det bare fantastisk til det traditionelle danske julebord, hvor vinen skal kunne matche både rødkål, brunede kartofler, æbler med gele osv.
Vinen klarer med sin solmodne frugt og sin olierede fedme det hele.

Årgang 2015 er måske bedste årgang nogensinde fra Epsilon Wines. Mere kølig og afdæmpet i sin frugt, mere dyb og kompleks end umiddelbar. Det skyldes dels en årgang, hvor temperaturen i Barossa sjældent nåede over de 40 grader, men også et bevidst valg om at dæmpe den varme frugt en smule. Det er seriøst håndværk det her. Vinen har tilbragt 12 måneder i 2-3 år gamle amerikanske og franske egetræsfade. Det dufter af knust peber, hængt kød, blomme og lakrids. Masser af mørk frugt i munden, dybde og kompleksitet og igen denne "sorte peber" i eftersmagen. Det er hamrende flot og helt sikkert en vin med potentiale til 10 års lagring. 

Alkohol: 14,8%

Flere detaljer

75053

DKK 179,00 inkl. moms

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2015 Shiraz, Epsilon Wines, Barossa Valley3 -17%

96 point af James Halliday
"An alluring shiraz that tiptoes an elegant aromatic line of lilac, violet, iodine and sapid blueberry notes, laced with star anise and clove. The palate, too, does not disappoint. Fine-grained, slinky tannins and saline acidity serve as a confluence to the free-flowing fruit and expanding, more savoury, tones of smoked meats, black olive and liquorice root. Northern Rhone? A wine of a deft hand and fresh fruit picked at the optimal window of opportunity. Bravo!"

6 stjerner og titlen "Bedste Grill-vin" på Finansbureauet.dk
"En klassisk Barossa Valley Shiraz – men så alligevel heller ikke mere klassisk. For der er langt mere elegance og kompleksitet i vinen end man normalt finder på de kanter. Særdeles stilfuld vin med lige dele pondus og elegance, tæt krop og fin vitalitet. Røgfyldt næse med noter af svampe og cedertræ, fløjlsblød mund med mørke kirsebær, peber og mokka indhyllet i tilpas syre til at matche vinens opulente karakter og pæn lang eftersmag med subtilt præg af vanilje. Fantastisk vin."

91 point på Vinbladet.dk
Peter Winding skriver: "Stor, moden duft mættet med mørk frugt, mørk lakrids, læder og kaffe. Fyldig smag, moden frugt der dækker over den cremede tannin, lang eftersmag med moden, mørk frugt."

6 stjerner af Erik Mortensen
"Vinen her er en kraftkarl lavet på 100 pct. Shiraz druer, som er plukket på vinstokke, som er langt over 60 år gamle. Koncentrationen er formidabel og matcher både de søde brune kartofler og den syrlige rødkål, som serveres til de æble- og svedskefyldte gæs juleaften."

5 stjerner fra Flaskehalsen.nu
Morten Wamsler skriver: "Den er meget mørk og kraftfuld i glasset – og det gælder både kulør og aroma. Det er en Barossa-basse med alt, hvad der hører sig til, og når importøren hævder, at den nærmest skriger på en ordentligt syg stor og rød steak, så er det svært at være uenig."

  • Vintage 2013
  • Wine name Shiraz
  • Winery name Epsilon Wines
  • Country Australien

Kunder, der købte denne vare, købte også:

1 produkter er relateret til dette produkt

Nyhedsbrev
Fragt
Facebook
Smileyordning

DETAIL

ENGROS

Vurderet 9.6 / 10 stjerner på baggrund af 89 anmeldelser på Trustpilot