Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

Fragt
2015 Shiraz, Epsilon Wines, Barossa Valley Se fuld størrelse

2015 Shiraz, Epsilon Wines, Barossa Valley


96 point af James Halliday
"An alluring shiraz that tiptoes an elegant aromatic line of lilac, violet, iodine and sapid blueberry notes, laced with star anise and clove. The palate, too, does not disappoint. Fine-grained, slinky tannins and saline acidity serve as a confluence to the free-flowing fruit and expanding, more savoury, tones of smoked meats, black olive and liquorice root. Northern Rhone? A wine of a deft hand and fresh fruit picked at the optimal window of opportunity. Bravo!"

6 stjerner og titlen "Bedste Grill-vin" på Finansbureauet.dk
"En klassisk Barossa Valley Shiraz – men så alligevel heller ikke mere klassisk. For der er langt mere elegance og kompleksitet i vinen end man normalt finder på de kanter. Særdeles stilfuld vin med lige dele pondus og elegance, tæt krop og fin vitalitet. Røgfyldt næse med noter af svampe og cedertræ, fløjlsblød mund med mørke kirsebær, peber og mokka indhyllet i tilpas syre til at matche vinens opulente karakter og pæn lang eftersmag med subtilt præg af vanilje. Fantastisk vin."

91 point på Vinbladet.dk
Peter Winding skriver: "Stor, moden duft mættet med mørk frugt, mørk lakrids, læder og kaffe. Fyldig smag, moden frugt der dækker over den cremede tannin, lang eftersmag med moden, mørk frugt."

6 stjerner af Erik Mortensen
"Vinen her er en kraftkarl lavet på 100 pct. Shiraz druer, som er plukket på vinstokke, som er langt over 60 år gamle. Koncentrationen er formidabel og matcher både de søde brune kartofler og den syrlige rødkål, som serveres til de æble- og svedskefyldte gæs juleaften."

5 stjerner fra Flaskehalsen.nu
Morten Wamsler skriver: "Den er meget mørk og kraftfuld i glasset – og det gælder både kulør og aroma. Det er en Barossa-basse med alt, hvad der hører sig til, og når importøren hævder, at den nærmest skriger på en ordentligt syg stor og rød steak, så er det svært at være uenig."

Årgang 2015 er måske bedste årgang nogensinde fra Epsilon Wines. Mere kølig og afdæmpet i sin frugt, mere dyb og kompleks end umiddelbar. Det skyldes dels en årgang, hvor temperaturen i Barossa sjældent nåede over de 40 grader, men også et bevidst valg om at dæmpe den varme frugt en smule. Det er seriøst håndværk det her. Vinen har tilbragt 12 måneder i 2-3 år gamle amerikanske og franske egetræsfade. Det dufter af knust peber, hængt kød, blomme og lakrids. Masser af mørk frugt i munden, dybde og kompleksitet og igen denne "sorte peber" i eftersmagen. Det er hamrende flot og helt sikkert en vin med potentiale til 10 års lagring. 

Alkohol: 14,8%

0757505300

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 179,00 inkl. moms

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2015 Shiraz, Epsilon Wines, Barossa Valley3 -10%
  • Type Rødvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2015
  • Wine name Shiraz
  • Winery name Epsilon Wines
  • Country Australien
  • Grape Syrah/Shiraz
  • Region Barossa Valley

Kunder, der købte denne vare, købte også:

1 andre varer i samme kategori:

1 produkter er relateret til dette produkt