Nyhedsbrev

Fragt

Diverse

Der er 10 varer.

Vinsmagning
 
En del mennesker tror ikke de er i stand til at skelne to forskellige vine fra hinanden. Men det er vi alle. At smage på vin, at genkende dufte, at kunne beskrive det man smager på, handler alt sammen om træning. Det kan lyde farligt, både hvad helbred og økonomi angår - men behøver sådan set ikke være nogen af delene. Man behøver ikke købe det dyreste vin hver gang man køber, og man behøver ikke drikke hver flaske alene. Det er faktisk sjovere at drikke den, eller dem, sammen med andre.
 
Herunder finder du redskaber, der vil kunne hjælpe dig med at blive bedre til at smage på vin.
 
Vin under lup
 
Er et lille kompakt indblik i vinens verden. Du kommer helt tæt på produktet vin. Her finder du beskrivelsen af, hvor mange valg der ligger bag hver eneste flaske vin, som produceres. Fra marken, over kælderen til vinen er tappet på flaske.
 
Samtidig udstyrer den dig med værktøjer til at lære vinsmagningens kunst. Både din baggrundsviden og din måde at smage et glas vin på skulle gerne ændre sig for altid efter at have læst "Vin under lup".
 
Dansk Biblioteks Center skriver blandt andet: "Bogen rummer et væld af oplysninger, som jeg ikke mindes at have set tilsvarende formidlet samlet i de mange vinbøger jeg har læst." Og: "En indbydende meget informativ og fint pædagogisk tilrettelagt vinbog."
 
Anmeldelse på Vinavisen.dk. Anmeldelse i Politiken.