Palmer White porto 20 års Se fuld størrelse

Palmer White porto 20 års

Palmer 20 Year Old White Port - er en blended "Aged White Port", fremstillet med udgangspunkt i flere lagrede hvide portvine. Det er forskellige fade der er brugt i denne blend og alderen varierer, men gennemsnittet på den aftappede portvin er 20 år.
Druernes identitet er i lighed med andre field-blends forbundet med en vis usikkerhed, men har afsæt i en lille håndfuld af de kendte Douro-druer, Malvasia, Côdega, Arinto m.fl. 

Àlvaro Van Zeller´s fornemme ry som blender er forlængst slået fast og denne skønhed føjer blot endnu et kapitel til den imponerende serie af spændende lagrede hvide portvine fra Àlvaro´s hånd.

Farven er lys ravgylden med lagrede og topaz-grønne nuancer, duften delikat med noter af hvid og gul stenfrugt, citrusfrugt, fri syre og akaciehonning, mens friskheden og smagen imponerer med sødmefuldt og velintegreret fad og lang eftersmag i finalen.

Vinen er rigelig iltet, så derfor er holdbarheden rigtigt god i flere uger efter åbning. Bør nydes ved ca. 12 grader til eksempelvis hårde oste eller blot som meditativ hyggevin af pæne hvidvinsglas.

Alkohol: 20%
Volume: 500 ml. 

0509512140

DKK 299,00

  • Type Hedvin
  • Volume 50 cl
  • Country Portugal