2017 Cotes du Rhone, Domaine de Lambisque Se fuld størrelse

2017 Cotes du Rhone, Domaine de Lambisque

4 stjerner på Flaskehalsen
"Et blend af de fire druesorter Grenache, Cinsault, Carignan og Syrah giver denne dejlige vin fra Domaine de Lambisque. En vin, der har masser af nuancer, der både gør den blød og lettilgængelig på den ene side og samtidig krydret og powerfuld på den anden. Smagsmæssigt er der masser af fylde i smagen, og det gør den til en power-agtig vin, uden at den fraviger de klassiske frugt-fornemmelser, der kommer så skønt til udtryk i mange Rhone-vine."

Laurent Delaunay har kastet sig over et nyt projekt i Rhône-dalen. Domaine de Lambisque ligger mellem byerne Bollène og Suze-la-Rousse i den sydlige del af Rhône-dalen. Domainet består af 26 hektar vinmarker beplantet med druerne: 75 % Grenache, 15 % Cinsault, 5 % Carignan, 5 % Syrah.

Vinen dufter af blåbær, mørke blommer, lakrids og ristede kaffebønner. Saftig og delikat frugtsmag, med frisk syre. Lækker vedholdende eftersmag hvor blommer og varme krydderier pirrer tungen. En fremragende vin til vildt eller kalvekød.

Alkohol: 14%

Flere detaljer

0755515300

DKK 101,15

Nedsat pris!

-15%

DKK 119,00

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2017 Cotes du Rhone, Domaine de Lambisque3 -40%

Anmeldelser af årgang 2015:

6 stjerner på Finansbureauet.dk
"Côtes du Rhône med masser af sjæl og charme. Indbydende næse med let animalske toner og afrundet mund med varme noter af moden frugt tilsat pæne mængder peber, tobak og mokka. Rhône når det er mest elegant." 

90 point og titlen "Bedste køb" i Ekstra Bladet
Thomas Rydberg skriver: "Frugtbombe med masser af intensitet. Saftig i udtrykket med kirsebær, jordbær, krydderier, tobak og peber i smagen. Velbalanceret med en krydret afslutning. Flot vin!"

  • Type Rødvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2015
  • Wine name Cotes du Rhone
  • Winery name Domaine de Lambisque
  • Country Frankrig
  • Grape 75% Grenache, 15% Cinsault, 5% Carignan, 5% Syrah
  • Region Côtes du Rhône
11 andre varer i samme kategori: