Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

Fragt
2017 La Bête à Bon Dieu, Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu Se fuld størrelse

2017 La Bête à Bon Dieu, Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu

6 stjerner fra Erik Mortensen
"Saftig og potent med en duft af mørke kirsebær, mokka og peber. Smagen er så intens, at enhver grillbøf vil brøle af glæde."

5 stjerner fra Vinavisen
Mariette Tiedemann skriver: "En dejlig øko-rødvin i perfekt balance. Den har en krydret duft og en intens og kraftig smag med rosmarin og anis og en lang og blød eftersmag med et tilpas tanninbid. Drik den til noget ekstra god grillmad."

5 stjerner i Ekstra Bladet
Thomas Rydberg skriver: "Masser af bær i duften. En ung frugtig vin drevet af bærsmagen med lette krydderier og violer i smagen. Vellavet, saftig med en pæn afslutning."

90 point fra Vinbladet
Peter Winding skriver: "Moden, let krydret duft, frisk og samtidig udviklet. Velouragtig struktur, fyldig, smidig med moden tannin og lang, blød, frugtagtig eftersmag. Lækker vin."

6 stjerner på Flaskehalsen.nu
Morten Wamsler skriver: "En helt igennem fremragende vin, der under sin lilla og dybe kulør gemmer på en dyb og betagende smag.Blødt, udfordrende og bredt appellerende i fornemste kaliber."

Camille Cayran har primært besiddelser omkring byen Cairanne, men henter også druer længere mod syd i Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu. Druesammensætningen i denne økologisk certificerede rødvin er 50 % Grenache, 30 % Carignan, 20 % Mourvèdre. Et af de nyttedyr der er vendt tilbage til vinmarken efter omlægningen til økologi er mariehønen - Den store guds lille dyr - La Bete a Bon Dieu.

Vinen er gæret ved lav temperatur og har efter endt gæring tilbragt 6 uger sammen med skallerne for at trække farve og tannin. Det er et saftigt og potent resultat der er kommet ud af denne proces. Her er masser af farve, duft af mørke kirsebær, mokka og peber. Saftig og intens smag, med godt bid og en eftersmag med peber og lakrids. Det er en vin der kan drikkes til et stykke rødt kød nu, eller den kan gemmes 3-5 år.

Alkohol: 14,5%

0755564300

DKK 139,00 inkl. moms

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2017 La Bête à Bon Dieu, Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu3 -29%
  • Type Rødvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2017
  • Wine name La Bête à Bon Dieu
  • Winery name Camille Cayran
  • Country Frankrig
  • Grape 50 % Grenache, 30 % Carignan, 20 % Mourvèdre
  • Region Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu

Kunder, der købte denne vare, købte også:

12 andre varer i samme kategori: