2018 Domaine Soleyrade, Côtes du Rhône Se fuld størrelse

2018 Domaine Soleyrade, Côtes du Rhône

5 stjerner UGENS BEDSTE KØB i Extra Bladet:
Pæn intensitet i duften med masser af bærnoter. Balanceret, enkel men meget vellavet vin. Saftig og imødekommende med en lang krydret afslutning. 90

5 stjerner i vinavisen:
En meget dejlig rødvin, på alle måder lige tilpas - harmonisk, kompleks, med god druesmag, mørke bær, blommer, fin krydring, peber, læder, tobak, bløde tanniner og en lang eftersmag. Vinen er lavet på lige dele Grenache og Syrah.

Domaine Souleyrade er beliggende i byen Serignan-du-Comtat. Husets vinmarker ligger omkring byerne Cairanne, Travaillan, Camaret og Sainte Cécile Les Vignes. Alle byer, der ligger grænsende op til det berømte vinområde Gigondas. Det beskriver meget godt, at vi har fat i en Côtes du Rhône med saft og kraft. Druesammensætningen består af lige dele Grenache fra 50 år gamle vinstokke og Syrah fra 30 år gamle stokke. Domaine Souleyrade er ejet af Pascal Valadier og er certificeret økologisk. Han producerer vine på højt niveau. Dybe og komplekse. Klassiske og tro mod regionen, med et stænk af moderne saftig frugt.

Alkohol 13,5%

Flere detaljer

0755511300

DKK 103,20

Nedsat pris!

-20%

DKK 129,00

Det skrev de om 2015:

6 stjerner og test-vinder på Finansbureauet.dk
Claus Fledelius skriver: "Superlækker vin i klassisk Rhône stil med underfundig og dyb næse med toner af tobak, læder og ribs tilsat et strejf af våd flint og elegant mund med forfinede noter af friskkværnet peber, vanilje, toast og snustobak i skøn forening pakket ind i bløde tanniner. Stor fornøjelse."

90 point i Ekstra Bladet og titlen "Godt Køb"
Thomas Rydberg skriver: "Lige dele grenache og syrah. Krydret i næsen. Saftig vellavet vin med sorte kirsebær, peber, timian og vanilje i smagen. Bløde tanniner. Yderst velbalanceret med en lang afslutning."

5 stjerner på Vinavisen.dk
"Rigtig god Rhône-rødvin på druerne Grenache og Syrah - saften og kraften. God frugt, fin krydring og noter af læder og tjære. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet."

6 stjerner af Erik Mortensen
"Næsen er karakteriseret ved friske røde bær, bl. a. moreller, og rund fyldighed og krydderi præger smagen, som har en god længde i finalen."

  • Type Rødvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2018
  • Wine name Cotes du Rhone
  • Winery name Domaine Soleyrade
  • Country Frankrig
  • Grape Syrah, Grenache
  • Region Côtes du Rhône

Kunder, der købte denne vare, købte også:

11 andre varer i samme kategori: