Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

Fragt
2015 Domaine Soleyrade, Côtes du Rhône Se fuld størrelse

2015 Domaine Soleyrade, Côtes du Rhône

Pris ved 3 fl. 99,33 pr. fl.

6 stjerner og test-vinder på Finansbureauet.dk
Claus Fledelius skriver: "Superlækker vin i klassisk Rhône stil med underfundig og dyb næse med toner af tobak, læder og ribs tilsat et strejf af våd flint og elegant mund med forfinede noter af friskkværnet peber, vanilje, toast og snustobak i skøn forening pakket ind i bløde tanniner. Stor fornøjelse."

90 point i Ekstra Bladet og titlen "Godt Køb"
Thomas Rydberg skriver: "Lige dele grenache og syrah. Krydret i næsen. Saftig vellavet vin med sorte kirsebær, peber, timian og vanilje i smagen. Bløde tanniner.  Yderst velbalanceret med en lang afslutning."

5 stjerner på Vinavisen.dk
"Rigtig god Rhône-rødvin på druerne Grenache og Syrah - saften og kraften. God frugt, fin krydring og noter af læder og tjære. Plask den gerne over i en karaffel et par timer før måltidet."

6 stjerner af Erik Mortensen
"Næsen er karakteriseret ved friske røde bær, bl. a. moreller, og rund fyldighed og krydderi præger smagen, som har en god længde i finalen."

Domaine Souleyrade er beliggende i byen Serignan-du-Comtat. Husets vinmarker ligger omkring byerne Cairanne, Travaillan, Camaret og Sainte Cécile Les Vignes. Alle byer, der ligger grænsende op til det berømte vinområde Gigondas. Det beskriver meget godt, at vi har fat i en Côtes du Rhône med saft og kraft. Druesammensætningen består af lige dele Grenache fra 50 år gamle vinstokke og Syrah fra 30 år gamle stokke. Domaine Souleyrade er ejet af Pascal Valadier og er certificeret økologisk. Han producerer vine på højt niveau. Dybe og komplekse. Klassiske og tro mod regionen, med et stænk af moderne saftig frugt.

Alkohol 14,5%

0755511300

DKK 129,00 inkl. moms

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2015 Domaine Soleyrade, Côtes du Rhône3 -23%
  • Type Rødvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2015
  • Wine name Cotes du Rhone
  • Winery name Domaine Soleyrade
  • Country Frankrig
  • Grape Syrah, Grenache
  • Region Côtes du Rhône

Kunder, der købte denne vare, købte også:

13 andre varer i samme kategori: