Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

Fragt
2015 Côtes du Rhône, Château Malijay Se fuld størrelse

2015 Côtes du Rhône, Château Malijay

Pris ved 3 stk. kr. 79,73 pr. fl.
 

5 stjerner på Ekstra Bladet og titlen "Godt Køb"
Thomas Rydberg skriver: "Intens frugtig i duften. En saftig og flot rhone vin med brombær, peber, timian og violer i smagen. Velbalanceret med en krydret afslutning." 

5 stjerner på Houlbergs Vinblog
"Den er kødfuld, men har godt med syre, kraft og rå saftighed, chokolade, blommer, mørke bær samt derudover lidt krydderier i eftersmagen."

5 stjerner på Finansbureauet
Claus Fledelius skriver: "Karakterfuld Rhône med røg og enebær i næsen, opulent mund med noter af peber, espresso og vanilje og sødmefuld eftersmag med snert af overmodne kirsebær. Godt køb."

6 stjerner på Den Korte Avis

Slottet Malijay ligger i byen Jonquières nær byen Orange, ikke langt fra Vacqueyras og Gigondas. Det er en ung kvinde der står bag vinproduktionen på stedet. En dygtig ung kvinde. Hun forstår at forene terroir og delikat sødmefuld frugt.
Druesammensætningen i hendes Côtes du Rhône er 50% Grenache, 45% Syrah og 5% Mourvedre. Vinen har gennemgået en kølig gæring samt efterfølgende macerering, hvor den færdige vin har fået lov at trække farve og aroma på skindet. Dernæst har vinen hvilet 6 måneder på tanke af rustfrit stål.
 
Vinen dufter af blomme, roser, lavendel og orangeskal. Smagen besidder fin bærsødme og frisk syrlighed. God intensitet. Eftersmag med varme krydderier og tørt fast peberbid. En perfekt vin til lettere retter med kalv- eller svinekød.
 
Alkohol: 13,5%

0755505300

DKK 119,00 inkl. moms

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2015 Côtes du Rhône, Château Malijay3 -33%
  • Type Rødvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2015
  • Wine name Cotes du Rhone
  • Winery name Château Malijay
  • Country Frankrig
  • Grape 50% Grenache, 45% Syrah og 5% Mourvedre
  • Region Côtes du Rhône

Kunder, der købte denne vare, købte også:

13 andre varer i samme kategori: