Fragt


Propperiet har kun vin fra små passionerede vinbønder, hvor smag og loyaliteten til den gode vin er i fokus.
Det er passionen for vin og den gode oplevelse der driver værket.

Propperiet er en af de få vinimportører, som har været med på det danske vinmarked siden 2002. Propperiet er ejet af vin-entusiast, kok, sommelier og tjener Claus Venning, og det er kombinationen af gode priser og vin i særklasse, som har givet Propperiet en plads i det danske vinmarked og i hjertet af vin-entusiater. Vi leverer gang på gang vin til vin-entusiater, gourmet- og michellin restauranter, som overrasker positivt og som bliver en fast del af vinkortet.

Propperiet har 20-25 udvalgte vinbønder, som faste leverandører, men vi er konstant på udkig efter nye spændende up-comings, og vi har derfor ofte intern vinsmagning med nye emner. Vi importer selv vores vine, og tager på messer og rejser for at finde de bedste vinhuse. Hos os er det KUN smagen som tæller. Sjove navne og designer etiketter er ikke en prioritet, og vinene skal igennem et smagepanel af kokke, restauratør og vinanmeldere inden de når restauranten eller webshoppen. Smag kan være forskellig, men smagepanellet er din garanti for, at vinen fra Propperiet er et udvalgt kvalitetsprodukt fra små spændende vinhuse, hvor smagen er i top.

”Propperiet forhandler nogle af de absolut mest spændende vine på det danske marked. Punktum.”
Claus Forrai, FinansBureauet.dk

Ring gerne til os og få rådgivning – vi er klar til at hjælpe dig.
Claus Venning: 21 29 10 51 mail: vin@propperiet.dk

Kom gerne forbi og se vores store udvalg og vinkælder… men lav en aftale, så du ikke kører forgæves – vi kan lige være ude af kontoret….


Fragt
Facebook