Nyhedsbrev

Fragt

Lidt om os

Det lyder som en kliché. Og det er sagt og skrevet mange gange før. Alligevel vil vi godt stå på mål for, at denne webshop er din mulighed for at handle unikke vine fra små kvalitetsbevidste vinbønder.

Vi går ikke op i etiketter og smarte markedsføringstricks. Vi går op i hvad flasken indeholder. Vi er ligeglade med hvor i verden vinen kommer fra, den skal bare smage godt. Vi læner os ikke op af statistikker, der viser, at danskerne bedst kan lide at drikke vin fra et land mod vest eller et land mod øst. Vi vil hellere overraske med nyt end bekræfte noget eksisterende. Når du køber en vin hos os, så skal du vide, at kvalitetskravet til os selv og vores leverandører er uhørt højt. Vi MÅ ikke skuffe. Vi importerer selv størstedelen af de vine, du finder på denne hjemmeside, og vi ser det som vores fornemste opgave at give vores kunder den gode oplevelse, både gennem en fornuftig handel og gennem velsmag til måltidet.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev! Her får du 8-10 gange om året nye tilbud og relevante nyheder.

Propperiet A/S blev stiftet den 1. marts 2002 af Claus Venning og Jacob Ruby. Det var lysten til at stå på egne ben og troen på at erfaring inden for indkøb, salg og markedsføring af vine til hotel- og restaurationsbranchen, kunne etablere Propperiet på et marked der var enormt mangfoldigt og konkurrencebetonet. Det er markedet stadig, men Propperiet er her også endnu – og det bliver Propperiet ved med at være!

Claus Venning 21 29 10 51

Telefonerne er åbne mandag-fredag 9-17

Du har også mulighed for, at kontakte os via vores kontaktformular, klik her!


Fragt
Facebook