Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Lidt om os

Denne webshop er din mulighed for at handle unikke vine fra små kvalitetsbevidste vinbønder.

Vi er nørder, det ved vi godt, og derfor er denne webshop lidt tekst-tung. Men hvis den gode historie og den gode vin betyder noget for dig, - så er du kommet frem til det rigtige sted.

Vi importerer selv størstedelen af de vine, du finder på denne hjemmeside, og vi ser det som vores fornemste opgave at give vores kunder den gode oplevelse, både gennem en fornuftig handel og gennem velsmag til måltidet.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev! Her får du 8-10 gange om året nye tilbud og relevante nyheder.

Propperiet A/S blev stiftet den 1. marts 2002 af Claus Venning og Jacob Ruby. Det var lysten til at stå på egne ben og troen på at erfaring inden for indkøb, salg og markedsføring af vine til hotel- og restaurationsbranchen, kunne etablere Propperiet på et marked der var enormt mangfoldigt og konkurrencebetonet. Det er markedet stadig, men Propperiet er her også endnu – og det bliver Propperiet ved med at være!

Det er vores klare overbevisning at man behøver en klar personlig profil og evnen til at opbygge et brand for at overleve i junglen af vinleverandører. Derfor tilstræber vi eneforhandling af alle vore vine i Danmark. Selvsagt vil vore leverandører ofte være små vinproducenter med en meget begrænset produktion. Vore leverandører skal værdsætte kvalitet, og må også gerne kunne levere det gode køb.

Propperiet A/S er det lille kvalitetsbevidste firma med den store service.

Claus Venning 21 29 10 51

Jacob Ruby 21 78 10 51

Telefonerne er åbne mandag-fredag 9-17


Nyhedsbrev
Fragt
Facebook
Smileyordning

DETAIL

ENGROS

Vurderet 9.6 / 10 stjerner på baggrund af 70 anmeldelser på Trustpilot