Fragt


Vi handler kun med unikke vine fra kvalitetsbevidste vinbønder

Vi går ikke op i smarte etiketter og sjove flasker – hos Propperiet er det KUN indholdet der tæller.
Vi har aldrig – og vil aldrig komme til at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er ligeglade med hvor i verden vinen kommer fra, og hvad der er moderne. Når du køber en vin hos os, så skal du vide, at kvalitetskravet til os selv og vores leverandører er uhørt højt. Vi MÅ ikke skuffe.
 
Vi har 20-25 udvalgte vinbønder som er vores faste leverandører, og som gennem de sidste 17 år har leveret kvalitetsprodukter til os. Vi tager også masser af nye produkter hjem, men de når aldrig webshoppen før de har været igennem vores smage-testpanel og blevet godkendt. Det er din sikkerhed for at smagen og kvaliteten altid er i top. Største delen af vores vine sendes også ud til nogle af danmarks bedste vinanmeldere, som vurderer og giver vores flasker karakter.
Vi tager på messer og rejser til nye vinhuse hvor vi finder nye leverandører, og vi importerer selv vores vine. Det er vores fornemste opgave, at give vores kunder en god oplevelse, som både tilfredsstiller ganen og pengepungen.

”Propperiet forhandler nogle af de absolut mest spændende vine på det danske marked. Punktum.”
Claus Forrai, FinansBureauet.dk
 
 

 

Propperiet A/S blev stiftet den 1. marts 2002 og er ejet af tidligere tjener/sommelier og vin-entusiast Claus Venning. Det er passionen for vin og den gode oplevelse der driver værket. Propperiet har i dag 4 medarbejder, og vi forhandler vin til restauranter og private.

Claus Venning 21 29 10 51
Telefonerne er åbne mandag-fredag 9-17
Du har også mulighed for, at kontakte os via vores kontaktformular, klik her!


Fragt
Facebook