Pierre Darcys Brut, Champagne Se fuld størrelse

Pierre Darcys Brut, Champagne

Køb 3 stk, spar 10%
 

90 point i Ekstra Bladet
Thomas Rydberg skriver: "Fersken i duften. Flot intensitet i smagen med pære, fersken og citrusnoter. Pæn mousse og autolysiskarskter fornemmes. Frugtig afslutning."

5 stjerner på Winelab.dk
Winelab skriver: "Sjældent flot Champagne til prisen" 

5 stjerner på Finansbureuaet.dk
Claus Fledelius skriver: "Delikat Champagne med flamboyant næse med floralt præg, sprød mund med behagelig mousse og righoldige mængder moden pære, skovsvampe og eksotisk frugt pakket ind i forfinet syre og mineralske noter."
 
4 stjerner hos Gastromand
"Æble, toast og fadvanille? i næsen.  Tør, ren og rank mund. Selvom hele banen ikke er i brug, er det flot spil fra baglinjen. Nydelig" 
 
Vinområdet Champagne ligger omkring 100 km fra Paris. Området er verdensberømt for sin produktion af mousserende vin. Champagne Paul Laurent, der producerer denne ”Pierre Darcys Brut”, ser det som sin fornemste opgave, at sørge for, at hver flaske de producerer afspejler kvaliteten og historien i regionen. Champagne Paul Laurent blev startet af Gilbert Gruet og hans kone Danielle i 1952 i byen Bethon under navnet Le Champagne Gruet. I 1993 ændrede virksomheden navn til Champagne Paul Laurent til minde om to familiemedlemmer. Da Gilbert døde i 1999 blev virksomheden overtaget af hans datter Jacqueline og hendes mand Bruno Heinrich. Jacqueline og Bruno fortsætter med at drive virksomheden i dag.
Vinen er sammensat af 33% Chardonnay, 33% Pinot Meunier og 34% Pinot Noir. Vinen har tilbragt 3 år på flaske før degorgiering.
 
Flot blomst og lidt fersken i næsen. Lækker lidt cremet eksotisk smag, der slutter i læskende mineralsk bid. Flot ren og frisk Champagne. Til prisen er den uovertruffen.
 
Alkohol: 12%
Restsødme: 9,5 gr/ltr

0759200010

DKK 166,83

Nedsat pris!

-33%

DKK 249,00

  • Type Mousserende vin
  • Volume 75 cl
  • Vintage NV
  • Wine name Pierre Darcys Brut
  • Winery name Champagne Paul Laurent
  • Country Frankrig
  • Grape 33% Chardonnay, 33% Pinot Meunier og 34% Pinot Noir
  • Region Champagne

Kunder, der købte denne vare, købte også:

8 andre varer i samme kategori: