2017 Spätburgunder Classic, Weingut Burggarten, Ahr, Tyskland Se fuld størrelse

2017 Spätburgunder Classic, Weingut Burggarten, Ahr, Tyskland

6 stjerner på Gastromand - "BEDST I TEST" + "BEDST TIL PRISEN"
"Super juicy mund med diskret sødme. Lys, læskende, behagesyg og spindelvævssart. Flot og elegant vin, ikke mindst til prisen."

6 stjerner i Jyllands-Posten
Anders Halskov skriver: "Meget smuk og burgundisk næse med masser af jordbær og hindbær. Ren og frisk mund, blid mundvandsfremkaldende syre og juicy, læskende finish. Jeg er kæmpe fan og må slynge seks stjerner ud."

6 stjerner på Flaskehalsen.nu
Morten Wamsler skriver: "Men altså… Hvordan kan det lade sig gøre, at Burggarten gør det år efter år – flaske efter flaske? Igen præsterer denne tyske producent fra Ahr-området at lave en helt igennem formidabel Spätburgunder. Den har alt det, der skal til – det er en flot vin på den lette, lyse og saftige måde, hvor der er en uendelighed af frugter og fine små nuancer med både peber, bær og lange strøg af bløde hilsner. Den er ligeså lækker, som den plejer – duften er fornem, og vinen er ganske enkelt helt forrygende, blød og charmerende."

5 stjerner på Vinavisen
"Elegant og lækker rødvin på druen Spätburgunder - også kaldet Pinot Noir. Den har den typiske, lette, fint krydrede Pinot-smag, tilpas syre og en lille sødme. Skænk den fx til en let frokost."

Rystende lækker entry level Pinot Noir! Paul Schäfer beviser her, at han er en hamrende dygtig vinmager, der vil tages alvorligt. Her er virkelig kælet for druerne i produktionslokalet, afsluttet med lagring i 12 måneder på store gamle egetræsfade.

Årgangen er lysere og lettere end 2016, men mere harmonisk smagsmæssigt. Her er masser af jordbær, hvid peber og vanille i næsen. Lækker mundfyldende frugt, igen med jordbær. Delikat sødmefuld, men samtidig med kølig frisk syrlighed. Det er som at spise friske danske modne jordbær. Lækker mineralitet og syrlighed i eftersmagen. En flot vin til retter med fjerkræ.

Alkohol: 13%

0758901300

DKK 134,25

Nedsat pris!

-25%

DKK 179,00

  • Type Rødvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2017
  • Wine name Spätburgunder Classic
  • Winery name Weingut Burggarten
  • Country Tyskland
  • Grape Spätburgunder
  • Region Ahr

Kunder, der købte denne vare, købte også:

16 andre varer i samme kategori: