Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev

Fragt
2014 Neuenahrer Sonnenberg Spätburgunder, Weingut Burggarten, Ahr Se fuld størrelse

2014 Neuenahrer Sonnenberg Spätburgunder, Weingut Burggarten, Ahr

93 point i Ekstra Bladet
Thomas Rydberg: "Masser af krydderier i næsen. Flot pinot med masser af røde bærtoner, krydderier og pebertoner. Vellavet med en lang krydret afslutning. Bourgognefans – prøv denne!"

93 point på Vinbladet.dk
Kompleks duft, lukket, mineralsk, krydret, sort peber med jordbær, hindbær, røget med toner fra fad. Elegant, luftig og tæt smag, moden tannin, lang, lang, frisk, krydret, mineralsk eftersmag, endnu alt for ung.

5 stjerner på Gastromand.dk
"Skøn næse af jordbærsylt, som afslører at vi er Tyskland, mere end i La France. Munden har intens, vibrerende syre og smager tæskegodt. Fasaner, agerhøns og snepper, kom bare an."

5 stjerner på Finansbureauet.dk
Claus Fledelius skriver: "Lækker kompleks og udfordrende Spätburgunder, som selv her i infantil stadiet byder på en stor vinøs oplevelse. Skovsvampe, læder og tobak i næsen og cremet mund med underspillet kirsebærsødme og elegante mineralske noter akkompagneret af lette pebernoter i den lange eftersmag. Køb en kasse – smag en nu, og gem resten en 10 års tid – så venter der oplevelser i verdensklasse."

5 stjerner på Vinavisen.dk
"Dette er en specialitet fra Tysklands rødvins-distrikt, Ahr. En fin vin med et godt og harmonisk billede af Pinot-druen."

Sonnenberg er en bakketop bestående af forvitret grå og brun skifer over byen Neuenahr. Her stortrives Pinot Noir. Vinen har tilbragt 18 måneder på barriques af fransk eg, hvoraf 2/3 fornys hvert år.

Dyb mokka-drevet duft med mørke kirsebær som birolle-indehaver og strejf af læder og skovbund i næsen. Dyb og kompleks men samtidig frisk i munden, hvor sødmefulde kirsebær dominerer. Dyb og intens i sit udtryk med flot mineralitet og igen frisk syre, lidt røg og peber i eftersmagen. Giv vinen 5-10 år på langs, eller sørg for en kraftig dekantering inden servering. Smuk vin til vildt. 

Alkohol: 13,5%

0758910400

DKK 379,00 inkl. moms

VareFra (antal)Rabat pr. flaske
2014 Neuenahrer Sonnenberg Spätburgunder, Weingut Burggarten, Ahr3 -21%
  • Type Rødvin
  • Volume 75 cl
  • Vintage 2014
  • Wine name Sonnenberg Spätburgunder
  • Winery name Weingut Burggarten
  • Country Tyskland
  • Grape Spätburgunder
  • Region Ahr

Kunder, der købte denne vare, købte også:

7 andre varer i samme kategori: